Több baleset is történt a megyében a havazás miatt

Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság • 2018. február 20., kedd •
Az időjárás következtében az elmúlt tíz órában négy esetben volt szükség tűzoltói beavatkozásra.
Több baleset is történt a megyében a havazás miatt

Kamion akadt fent az útpadkán, amit önerőből nem tudott elhagyni a 86-os főúton Nádasd közelében kedden a kora reggeli órákban. A kamion vetőmagot szállított, vezetője nem sérült meg a balesetben. A körmendi hivatásos tűzoltók a közútra segítették a járművet, ezzel megszüntették a forgalmi akadályt.

Személyautó szenvedett balesetet Kőszeg és Horvátzsidány közötti úton, kedden a reggeli órákban. A balesetben hárman megsérültek. A kőszegi önkormányzati és a horvátzsidányi önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az áramtalanítás mellett az egységek egy embert kiemeltek az autóroncsból, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében le kellett zárni a forgalom elől.

Élelmiszert szállító kisteherautó csúszott az árokba Celldömölknél. A balesetben sem a jármű vezetője, sem annak rakománya sem sérült meg. A celldömölki önkormányzati tűzoltók csörlő segítségével a közútra segítették a járművet.

Nádasd közelében szintén egy kamion csúszott az árokba. A járművön ketten utaztak egyikük sem sérült meg a balesetben. A körmendi hivatásos tűzoltók felitatták az ütközés következtében az úttestre folyt üzemanyagot.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére