Nőket vertek Vas megyében - rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 09., péntek •
Közlekedési baleset, garázdaság és súlyos testi sértés Vas megyében. Bőven akadt dolga a csütörtökön a vasi rendőröknek a megyében. Tekintse meg rendőrségi híreinket!
Nőket vertek Vas megyében - rendőrségi hírek

Fotó: talpigno.hu

Egy bucsui lakos augusztus 8-án este személygépkocsival közlekedett Szombathely külterületén, a Dolgozók útján, amikor haladása során az útkereszteződésben nekiütközött egy, a kerékpárján ülő és várakozó férfinak. A balesetben a kerékpáros megsérült. Az ügyben a Szombathelyi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást indított.

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt augusztus 8-án este a Szombathelyi Rendőrkapitányságra állították elő a rendőrök azt a 34 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően az egyik lakóház udvarán előzetes szóváltást követően bántalmazta feleségét. A rendőrök H. Alajost gyanúsítottként kihallgatták, az ügyben büntetőeljárás indult. A férfival szemben ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére került sor.

Püspökmolnári belterületén augusztus 8-án este három helyi lakos szóváltásba keveredett. Az egyik nő a vita hevében meglökte a másikat, mire a társaság férfi tagja bántalmazta a lökdösőt. A rendőrök az intézkedést követően a 33 éves N. Tamást és a 43 éves K. Katalint a Vasvári Rendőrkapitányságra előállították.  A férfival szemben, gyanúsítottként történő kihallgatását követően súlyos testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, a nővel szemben, meghallgatását követően garázdaság elkövetése miatt szabálysértési eljárást indítottak.

közösség

további frisss

lap tetejére