Már készül a rendőrség a szombati Szombathelyi Haladás-FTC mérkőzésre – forgalomkorlátozás a meccs miatt

• 2013. április 04., csütörtök •
Szombathelyen, a Rohonci úti Stadionban kiemelt biztonsági kockázatú NB I-es labdarúgó-mérkőzésre lesz április 6-án szombaton, 16.00 órakor – írja a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében. A Szombathelyi Haladás és az FTC csap össze a Rohonci úton.

A mérkőzés rendőri biztosítása során várhatóan a 14 óra és 19 óra közötti időben az alábbi intézkedések végrehajtására kell számítani.

- A Bartók Béla körút teljes közúti lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. Erre az útszakaszra a rendőrség járműforgalmat nem enged be!

- A Bartók Béla körút 40/A-G. számú lakótömb és a Stadion közötti terület a gyalogosforgalom elől is elzárásra kerül, egészen a Perint patak partjától (a Stadion Bartók Béla körúti műszaki kapujától a Bartók Béla körút 40/G. számú lépcsőház sarkáig) a telepített kordoneszközig, továbbá telepített, a gyalogosokra is vonatkozó zárásra lehet számítani a Kenderesi út kereszteződésében is.

- A lezárt területre kizárólag az engedéllyel, vagy a területre érvényes lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.

 

További információk:

- A 2A és a 2C jelű, helyi járatos autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban meg nem állnak! A legközelebbi fel- és leszállási lehetőség az Uszoda megállóban lesz.

- A Haladás szurkolói a Stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni.

- A hazai szurkolóknak a mérkőzés végén a Bartók Béla körút irányába távozni nem lehet, sem a fedett, sem pedig a „keleti álló” szektorból. A távozási irány telepített kordonnal zárásra kerül.

- A mérkőzés előtt a Bartók Béla körúton, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti, úgynevezett „kavicsos parkolókban” járművet elhelyezni nem lehet.

- A vonattal érkező vendégszurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű, öt-tíz perces forgalomkorlátozásra, illetve terelésre a vasútállomás és a Stadion közötti területen, 13.00-16.00 óra és 18.00-20.00 óra között.

A rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

közösség

további frisss

lap tetejére