Kifosztás Kőszegen, elfogás Vasváron – rendőrségi hírek

Frisss • 2013. augusztus 10., szombat •
Fiatalok használták ki tegnap a hőség adta lehetőséget, mikor egy hölgy rosszul lett, s ők közben eltulajdonították a pénztárcáját. Egy régebb óta körözött személyt is sikerült kézre keríteni a megyei rendőröknek.
Kifosztás Kőszegen, elfogás Vasváron – rendőrségi hírek

A járőrök 2013. augusztus 9-én délután egy fiatalkorú fiút és egy 23 éves férfit állítottak elő a Kőszegi Rendőrkapitányságra, mert megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy az intézkedést megelőzően egy 58 éves kiszsidányi lakos pénztárcáját eltulajdonították. Az asszony a nagy melegben rosszul lett, a gyanúsítottak pedig ezt a helyzetet használták ki arra, hogy elemeljék a nő készpénzét. L. Milánt és társát a rendőrségen gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A körzeti megbízott 2013. augusztus 9-én délután Telekes belterületén igazoltatott egy 28 éves helyi lakost, akiről az intézkedéskor megállapította, hogy elfogását a Szombathelyi Törvényszék csalás bűncselekmény elkövetése, valamint a Szombathelyi Járásbíróság testi sértés elkövetése miatt már korábban elrendelte.  A férfit a Vasvári Rendőrkapitányságra történő előállítását követően a rendőrök a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

közösség

további frisss

lap tetejére