Kábítószeres férfit fogtak Szombathelyen

Frisss • 2013. augusztus 20., kedd •
Az elmúlt 24 órában is volt dolga a rendőröknek Vas megyében. Szombathelyen előállítottak egy kábítószeres férfit, Sárváros pedig két fiatal lopott.

Szombathely egyik utcájában intézkedtek a járőrök egy 28 éves szombathelyi férfival szemben 2013. augusztus 19-ről 20-ra virradó éjjel. Az ellenőrzés során a rendőrök B. Mártonnál kábítószergyanús anyagot találtak, majd a vele szemben alkalmazott drogteszt is pozitívnak bizonyult. A férfit előállították, kihallgatták és vele szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy 16 éves és egy 17 éves helyi lakost értek lopáson az egyik sárvári üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai 2013. augusztus 19-én délután. A fiatalok, az áruvédelmi címke eltávolítását követően, kozmetikumokkal és édességgel kíséreltek meg fizetés nélkül távozni. A gyanúsítottakat a rendőrök előállították, kihallgatták és velük szemben lopás bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

közösség

további frisss

lap tetejére