Helikopterről ellenőrizték a szabálytalankodókat a vasi rendőrök (videó)

• 2020. szeptember 18., péntek •
A 86-os autóúton tartott ellenőrzés célja a szabályszegő járművezetők kiszűrése volt. Négy óra alatt összesen harminckettő közlekedési jogsértést regisztráltak a járőrök.
Helikopterről ellenőrizték a szabálytalankodókat a vasi rendőrök (videó)

A jelentős számú tranzitforgalmat lebonyolító M86-os számú autóút Vas megyei szakaszán ellenőriztek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedésrendészeti szakemberei 2020. szeptember 15-én. A közlekedésbiztonságot hátrányosan befolyásoló, mozgásban elkövetett jogsértések minél szélesebb körű feltárása érdekében az akció helikopteres ellenőrzéssel egészült ki.

A négy órán át tartó ellenőrzés alatt harminckettő közlekedési jogsértést regisztráltak a járőrök. Ebből a rendőrök tizenkettő esetben az előzési szabályok megsértése, egy alkalommal a követési távolság meg nem tartása, tizenhárom esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása, négy esetben a vezetés közben kézben tartott mobil rádiótelefon használata, valamint egy esetben a jármű kivilágításával kapcsolatos szabályszegés miatt intézkedtek a gépjárművezetőkkel szemben. Egy esetben pedig a sofőr a vezetői engedélyét nem tartotta magánál.

Forrás: police.hu
Fotó: jetfly.hu

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére