Garázdaság, rendzavarás és tetten érés - rendőrségi hírek

Frisss • 2013. július 31., szerda •
Elszabadultak az indulatok az elmúlt 24 órában. Garázdaság, rendzavarás és tetten érés adott munkát a megye rendőreinek. Íme az elmúlt nap rendőrségi hírei.
Garázdaság, rendzavarás és tetten érés - rendőrségi hírek

Garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a járőrök 2013. július 30-án reggel a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították azt a 49 éves helyi férfit, aki az intézkedést megelőzően a Szűrcsapó utca egyik lakásának ajtaját több alkalommal megrúgta, az ablaküveget kitörte és szidkozódott. A rendőrök V. Sándort gyanúsítottként kihallgatták és az ügyben büntetőeljárást indítottak.

A járőrök 2013. július 30-án rendzavarás szabálysértés elkövetésének miatt előállítottak egy 40 éves helyi férfit a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, mert a Vajda János utca egyik lakóházában hangoskodott. A férfival szemben helyszíni bírság kiszabására került sor.

Az egyik helyi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa 2013. július 30-án késő este lopáson tetten ért egy 18 éves férfit. A rendőrök az intézkedéskor megállapították, hogy K. Zsolt szeszes italt kísérelt meg eltulajdonítani, ezért a Szombathelyi Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárást indítottak ellene.

közösség

további frisss

lap tetejére