Újévi baba nézőben

EB • 2013. január 03., csütörtök •
Nagy Benjamin László és édesanyja is jól vannak. A kicsi Január elsején 2 óra 32 perckor jött világra a Markusovszky Kórházban.

Nem sokkal a látogatási idő kezdése után érkezünk meg a kórházba, már várnak bennünket. Médiasztár lett a baba, önök ma már a másodikak- fogad bennünket az ápolónő. Az édesanya éppen a folyosón, férje és nagy fia érkeztek látogatóba. Összesen három testvér várja Nagy Benjamin Lászlót Püspökmolnári otthonában.

A kisfiú 3950 grammal és 53 centiméterrel született, eredetileg szilveszterre várták érkezését. Egy kicsit megkésett- mondja mosolyogva a boldog anyuka. Este kezdődtek a fájások, végül január elsején 2 óra 32 perckor jött világra Szombathely újévi babája.

Budapesten éjfél után kettő perccel, a Semmelweis Egyetem I. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján született meg 2013 első babája. Az intézmény tájékoztatása szerint az Anna nevű kislány 54 centiméter és 3150 gramm. A kislány a család harmadik gyermekeként természetesen úton jött világra. A hírek szerint ők is jól vannak.

közösség

további frisss

lap tetejére