Test és lélek harmóniájára tanít egy egyesület Szombathelyen

Hatókör • 2018. május 07., hétfő •
Különleges előadásokra készül hat szakember a személyiség trénertől a személyi edzőig. Létrehoztak egy egyesületet, hogy nekünk jobb legyen - ezért most bemutatjuk őket.
Test és lélek harmóniájára tanít egy egyesület Szombathelyen

Jön a nyár, ilyenkor mindenki kisebb lelki válságba keveredik a fürdőruhával szemezve. Lakatot rakunk a hűtőszekrényre, beköltözünk a konditerembe, megszakadunk, hogy sikerüljön és közben a lelkünk sír... Nem jó ez így, érezzük, de nem nagyon látjuk a B verziót.

A bulvár magazinokban minden nap kapunk egy tippet, hogy legyünk jóban önmagunkkal, hogyan adjunk le 5 kilót egy hét alatt, és hogy a karrierünk mitől ívelhet egy év alatt feljebb, mint 10 év megfeszített munkájával. Nem nagyon hisszük el, de kipróbáljuk, mert érezzük, hogy változás kell.

És akkor jött egy csapat - egészen pontosan 6 szombathelyi szakember - a testi és lelki gondviselés minden területéről, akik eltökélték, hogy feloltják a villanyt az alagút végén. Létrehozták a Magyarok Egészségért Egyesületet, hogy megmutassák a gondolkodás, a mozgás és a táplálék együttesen alkotják a kerek egészet. De nem csak megmutatják, el is mondják, sőt elmagyarázzák úgy, ahogy eddig senki. Ráadásul Szombathelyen.

Számukra a prevenció a fontos. Ezért az ő megközelítésük szerint testünk minden jelzése lelki indíttatású. Legyen szó kicsattanó egszségről vagy épp daganatos betegségről. Olyan utat szeretnének mutatni nekünk, ahol vállaljuk a felelősséget saját életünkért, döntéseinkért, hogy képesek legyünk elköteleződni a változás mellett - ha úgy döntünk - és céljainkkal összhangban cselekedni is képesek legyünk.

De akkor lássuk, kikről van szó pontosan.

Pinezits Alexandra hosszú évek óta tevékenykedik trénerként, kenyere minden, ami kommunikáció, és nyugodtan mondhatjuk, hogy ő az első számú kulcs a csapat által közölt tartalom és a megszólítani kívánt közönség között. Keszei Zsuzsanna életmód- és táplálkozási tanácsadó, fitnesz oktató. Az a típus, aki nem azt mondja, mit csinálsz rosszul, hanem megmutatja, hogy mit érdemes előnyben részesítened ahhoz, hogy elérd a céljaidat - ami az csinos külsőt illeti. Mert lássuk be, ha tetszik, amit látunk a tükörben, akkor jól indul a nap! Bleyer Helga talán sosem ivott megfázásra tasakos forró italt, hiszen a természet kincsei annyi hatékony eszközt és gyógymdot kínálnak, amit vétek lenne nem kiaknázni, ráadásul ő ismeri is ezek alfáját és omegáját, ezt a tudást ő is az egyesület asztalára tette. Gombos Richárd Roland pedig az élsportolóból lett személyiség tréner, aki hipnoterapeutaként a legbenső világunkat tudja feltárni előttünk, és a betegségek lelki okaira mutat rá, akár generációkon átívelő esetekben is. Tóth László kertészmérnök, a búzafűlevek ismerője és hatásos alkalmazója évek óta, számára kifejezetten fontos a prevenció, mert hitvallása szerint ez egészségünk záloga. Tóth Péter szintén a gyomrunkon keresztül szeretne hatással lenni ránk. Szakértelmével a vitaminok és ásványi anyagok legjavával építhetünk egy még egészségesebb testet, már most gondolva a holnapra is egészségünk, gyermekeink és bolygónk szempontjából egyaránt.

Ők hatan alkotják a Hatókört, melyet most kitágítanak, és előadásaikon időről időre egy-egy témát saját szakterületük szemszögéből világítanak és magyaráznak meg nekünk.

közösség

további frisss

lap tetejére