Tavasz 2014: így lehetsz igazán trendi csaj

frisss.hu • 2014. március 10., hétfő •
A legnagyobb nemzetközi női divatguruk oldalain böngésztünk azzal a nem titkolt céllal, hogy kitaláljuk, milyen lesz az idei tavasz irányzata. Ruhák, cipők, szemüvegek, kiegészítők. A frisss.hu-ról most megtudhatod, hogy lehetsz trendi, és mi lesz igazán ciki. S, hogy a fiúk mire számíthatnak, az is kiderül később...
Tavasz 2014: így lehetsz igazán trendi csaj

A narancs lesz az új fekete

Nem politka, hanem divat. Nos, az Elle szerint a 2014-es év egyik meghatározó divatszíne a narancssárga lesz, ami annyira elterjedt volt a kifutókon, hogy szinte már veszélyezteti a klasszikusnak számító fekete helyét. Az egészen halvány, visszafogott pasztelles narancsoktól a rikító, neonos verzióig minden feltűnt a 2014-es kollekciók bemutatásakor, sőt az is mindegy volt a tervezőknek, hogy nőies vagy éppen férfias darabon szerepeltetik.

Trendi női fejfedők még az októberi Fashion Week-ről

A tavalyi októberi Fashion Week nagy sztárjai voltak azok a női fejfedők, amelyek inkább néznek ki jól, mint praktikusak. Bár tavasszal kevésbé fontos viseletnek számít a sapka, ezért megbocsátható lesz, ha az alábbi fotókon látható simléderek köszönnek vissza hetek múlva az utcákon.

Áttetsző ruhák elegánsabb pillanatokra

Az OurFashion Blog fotói között szemezgetve találtunk gyönyörködtető alkalmi ruhakölteményeket, amelyek a tavasz nagy pillanatait tehetik felejthetetlenné. A tavaszi kollekciók egyik jellemzője az áttetsző, sejtető outfit, ami jóval többet, s egyben jóval kevesebbet mutat meg a kelleténél. A sejtetés a lényeg! Az áttetsző anyagok áttűnést engednek a fehérneműnek, ami szuper szexi. Könnyed és csábító stílus.

Cipőtrend-meglepetés a Chaneltől

Marad a klasszikus fehér, és bézsszín a cipők terén divatban idén tavasszal is, bár a Chanel által tavaly ősszel bemutatott fehér zoknis változaton azért kissé meglepődtünk. A világos színű lábbeli óriási előnye, hogy szinte minden ruhához gond nélkül felvehető, és átvészel több szezont is, ahogy az évek óta hódító trend alapján láthatjuk. Ezt a zoknis verziót azért nagyon várjuk.

Napszemüveg-divat, avagy még mindig hódít a retró

Már egy ideje a retró szemüvegeknek kedvez a divat, és ebből most sem enged, ám, ha a nagy márkák tavaszi-nyári kampányaiból indulunk ki, valamiféle változás mégiscsak érezhető. A képek alapján nagyon úgy tűnik, hogy a divatházak igyekeznek kimozdítani az alternatív trendekből a karakteres, illetve a kissé mókás szemüvegfazonokat. A Gucci és az Iceberg reklámjai szintén azt sugallják, hogy a fekete keretes Woody Allen-szemüvegek akár szexisek és elegánsak is lehetnek. A Prada a karakteres szemüvegkereteket támogatja idén. A cicás és szögletes, fekete-fehér keretek különösen sikergyanúsak.

Táskadivat

Nemcsak a táskáknál, egyéb kiegészítők között is hódítani fog a "spagetti western"-design, jósolják a divatguruk. Emellett, ahogy megszokhattuk, széles palettával álltak elő a idei tavasz-nyárra a tervezők, s a visszafogott natúrszínek mellé bekerült jó néhány élénk színű, vidám darab is.

Mi lesz nagyon ciki? Ez következik

Ha minden a divattervezők jóslata alapján alakul, idén végre ciki lesz a szegecselt cipő, táska, vagy éppen ruha. A korábban hódító állatminta szintén eltűnhet a polcokról, ha mégsem, akkor viszont óvakodjunk tőle! S a legmegbízhatóbb előrejelzések szerint az agyoncsépelt ombre hajviselet is kezd cikivé válni.

(forrás: theharpersbazaar,elle,ourfashionblog,nlcafe,joy,instyle,weheartit)

 

közösség

további frisss

lap tetejére