Öltözködik a város

Frisss • 2013. augusztus 19., hétfő •
Hosszú hétvége ide vagy oda, hétfőn reggel megkezdődött a város ünneplőbe öltöztetése. Kora reggeli sétánk a különböző fa-és vasszerkezetek között, a félig lobogó zászlók alatt, a kalapács hangja mellett. Egyben megkezdődtek az útlezárások is.
Öltözködik a város

Vasárnap délután a Thökölyn és a Rákóczi Ferenc utcában is feltűntek a karneváli kordon szalagok, és fokozatosan lezárták a parkolókat. is. Éjféltől útlezárás van érvényben a  Thököly Imre utca - Hunyadi János út kereszteződésben (fix zárás), a Mátyás király út - Thököly Imre utca kereszteződésében, a Thököly Imre utca - Aréna utca kereszteződésében, az Aréna utca - Zrínyi Ilona utca kereszteződésében, valamint a  Thököly Imre utca - Rákóczi Ferenc utca kereszteződésében és a  Rákóczi Ferenc utca - Zrínyi Ilona utca kereszteződésben. Ezen útszakaszokra kizárólag behajtási engedéllyel lehet bejutni.

Nagy volt más a sürgés-forgás a karneváli helyszíneken hétfőn reggel. Megkezdték a diadalív felállítását, előkerültek a zászlók, a Borok utcájában feltűntek az első bódék, és a Fő téren is megjelentek a pavilonok. Három nap múlva elstartol a 14. Savaria Történelmi Karnevál.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére