Newgat Café - ízt ad kávénak és kultúrának

(X) • 2013. március 05., kedd •
Január közepén, Szombathely kávé lapja egy újabb különlegességgel bővült. A Mártírok Tere 1. szám alatt található Newgat Café az 1940-es évek régi budapesti kávézóira emlékeztető hangulatot idézve nyitotta meg kapuit.
Newgat Café - ízt ad kávénak és kultúrának

A régi szépségszalon épületében nyílt kávézó megőrizte eredetiségét. A finom kávék és teák mellett a sok lámpa és tükör, különleges térbe varázsolja az ide betérőket, minden nap reggel 10-től este 10-ig, hétvégenet akár tovább is. Az egyedi stílusú hely, mindenki számára megfelelő választás lehet, nem csak egy ital erejéig. A Newgat Café ugyanis teret ad a kávézás és bulik mellett, kulturális programok szervezésének és kiállításoknak. Jelenleg Sztranyák Zsófia rézkarc kiállítását tekinthetik meg a kávézgatók. Az előző hónapban pedig Oroszy Csaba festménye emelte a hangulatot.

Hétvégente, drum and bass bulik, swing és jazz esték, valamint italakciók várják a kikapcsolódni vágyókat. Lehetőség nyílik mindenki számára, hogy programok terén, kívánságát megossza a kávézóban, s ötletei akár meg is valósulhatnak. A következő hetekben, először a nők kerülnek előtérbe. Nőnapi programmal kedveskedik vendégeinek a Newgat Café.

Március 7-én, csütörtökön 20:00 órától, elő nőnapi program keretén belül, Ballonkabát XS címmel Varga Richárd és Rozmán Kristóf verses gitáros esttel adózik a gyengébbik nemnek. Romantikából, versekből, ballonkabátokból nem lesz hiány.

Ezt követően március 8-án, pénteken 20:00 órától, retro buli különlegesség, igazi régi kazettás magnóval. Mindenki előkaparhatja fiókja mélyéről a régi kazettákat és magával hozhatja, hogy felidézzük a régi szalagtekergetős időszakot. Aki a kazettákat cseréli: Dzsano. 22:00 órától pedig, Chip and Dale show-val készül a hölgyeknek a Newgat Café.

Az ezt követő hét szombatján, március 16-án pedig a hosszú hétvégét egy laza akusztikus est koronázza meg a Newgatban. 20:00 órai kezdéssel az Animato zenekar teremti meg a hangulatot, majd ezután a Kockacukor zenekar tér vissza egyik kedvenc fellépő helyére.

Kiváló választás a társasági élet kedvelőinek és azoknak is, akik elvonulnának egy finom kávé mellett a fenti hangulatos szeparéba. Internetezési lehetőség is van a munka vagy a világháló hőseinek. A további programok megtalálhatóak a Newgat Café facebook oldalán, vagy személyesen is lehet érdeklődni, a Mártírok Tere 1. szám alatt, minden nap.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére