Mit hozott az ősz a tévék kínálatában?

HÁ • 2012. szeptember 04., kedd •
Beköszöntött az ősz. Sajnos nem csak az iskolák környékén érezhetjük a változást, hanem az időjáráson, a kedvünkön, de bizony még a tévéműsorok kínálatában is. X-Faktor vs. The Voice, Barátok közt vs. Jóban rosszban és indul az RTL2. A Frisss.hu összeszedte a legszembetűnőbb változásokat a csatornák ajánlatában.

Nyaranta a televízió csatornák nem pörögnek teljes gőzzel, bár ezzel még nem árulok el nagy újdonságot. Ilyenkor a reklám piac nem olyan erős és a képernyők elé is kevesebben ülnek napról napra. Viszont a kreatívok és a producerek nem csupán a jól megérdemelt tengerparti láblógatással töltik az idejüket, hanem bizony keményen dolgoznak azon, hogy minél érdekesebb műsorokkal csalogassanak közel minket, ahhoz a bizonyos kereskedelmi percekhez. Szemezgetünk az őszi műsorkínálatból!

Hacktion - Újratöltve (Fotó: mtva.hu)

Mint arról írtunk, a királytelevízió már az olimpiára megújította magát, hisz az ötkarikás játékokkal tudják a legnagyobb nézőközönséget négy évente megmozgatni. Persze ők is készültek az évszakváltozásra. A Marslakók eltűnt, amit viszonylag könnyen meg tudunk emészteni, mivel kimondottan nézhetetlen volt. A Hacktion harmadik évadjára már nem kell sokat várnunk és ahogy arról már beszámoltunk egy teljesen új formátumban fog jelentkezni.

Zámbó Jimmy Fia, Krisztián is szerencsét próbál az idei X-Fakrtorban

A magyar vezető kereskedelmi televízió az RTL Klub, idén sem aprózza el a dolgot. Nagy sikerű tehetségkutatója az X-Faktor már elindult, hozza is a nézettséget. A nyári szünet után ismét útjára indították a '98 óta töretlen sikerű és folyamatos nézettségi lista éllovas sorozatukat a Barátok közt-öt. A sorozat cselekményszála a 6200. rész környékén is elképesztő fordulatokkal vár minket (a leszbikus Attila végre bevallja Károlynak, hogy afrikai zabigyerekük Jolántól van). Sebestyén Balázs is visszatér a képernyőre az Egy perccel és egy új kvízműsorral. Kíváncsian várjuk.

Kedves TV2, ezt a színvonalat tessék hozni

A TV2 ismét kicsit késve reagál, úgy néz ki ők picit elaludtak. Mentségükre legyen mondva, idén nem a már végletekig elhúzott, unalmas, kisebbségi sztárkeresőjükkel, hanem egy új, nyugaton rendkívül sikeresen futó tehetségkutató formátummal drukkolnak elő. Reméljük, a színvonalon is meg fog látszódni! A The Voice-ról már írt a Frisss.hu, azóta ismeretes a zsűri és a műsorvezető kiléte is. A mesterek: Malek Andre, Somló Tamás, Mező Misi és Caramel, míg a műsorvezetői posztot Szabó Kimmel Tamás kapta.

(Fotó: index.hu)

Ahogy azt előre sejteni lehetett, nem az ősz első napjaiban, hanem csak október elsején indul el az RTL Klub második országos csatornája, ami inkább a nőket célozná meg. Az RTL2 a Reflektor TV helyét veszi át, a Prizma és a Sorozat+ megúszta. Az RTL2 indítása tavaly szeptember óta húzódik főleg a gazdasági válság miatt, iparági hírek szerint az indítás ugyanis 2 milliárd forint körüli összegbe kerül. A tavaszi bejelentések szerint az országosan fogható adón tér vissza a Heti Hetes, a Friderikusz-féle Legyen Ön is milliomos! és a Szombati esti láz is, amelyben újra képernyőre kerülhet Stohl András.  

közösség

további frisss

lap tetejére