Klipforradalom - Ma már egy autóval is lehet zenét csinálni

HÁ • 2012. március 20., kedd •
Az OK Go egy chicagói alternatív rockot játszó banda. Elképesztő videoklipjeikkel hívják fel magukra a figyelmet. Idén a Chevrolet autógyár is fantáziát látott a bandában és mindössze egy autóval őrületes videót hoztak össze. Mi csak reménykedhetünk, hogy a banda példát mutat a világ számára és egyre kevesebb olyan klip lesz, melyben az énekes szakít valakivel az extravagáns lakásban, vagy amiben a mezőn látványosan rockerkedik a zenekar, esetleg olyan sem lesz több, amiben a banda éppen az albumát rögzíti a stúdióban.
Klipforradalom - Ma már egy autóval is lehet zenét csinálni

Az OK Go legingább ötletes, de nem túl magas költségvetésű - úgynevezett low-budget - videójival vívta ki az elismertséget. Tény, hogy rendkívüli fantáziával lettek megáldva a srácok és ezt próbálta kihasználni a Chevrolet gyár is, aki meglátta a pontenciát a srácokban. Az erre a célra átalakított Chevy Sonic-ról különböző eszközök álltak ki, amelyek a pályára telepített, összesen 1157 hangszert szólaltatták meg.

Szerethető zenéjük mellett elképesztő videoklipjeikkel emelkednek ki a többi bandából. Valószínűleg sokan találkoztatok a tökéletes szinkront igénylő Here it goes again videoklippel, amelyben futógépeket használva alkotják meg a vizuális élményt.

A csapat ezek mellett rengeteg fantáziadús videóval rukkolt elő fenállásuk óta és tényleg csak reménykedhetünk benne, hogy a rengeteg egy mintára készülő tucat videók mellett, a jövőben több rendkívül ötletes klippel találkozhatunk. Szemezgessenek bátran a csapat videókínálatából.

közösség

további frisss

lap tetejére