Kilencedik alkalommal nyitja ki kapuit a Termálfürdő

frisss.hu • 2014. június 06., péntek •
A szombathelyi Termálfürdő június 7-én újra kinyitja kapuit és várja fürdőzni vágyó vendégeit. A nyitónapon a gyermekeket kézműves foglalkozások és ugrálóvár, míg a felnőtteket egészségmegőrző programok várják.
Kilencedik alkalommal nyitja ki kapuit a Termálfürdő

A Termálfürdő közel 4 hektár parkosított területen várja a felfrissülni vágyókat. A feszített víztükrű ülőmedencében pezsgő- és masszázspadok, széles és keskeny nyakzuhanyok, a gyermekmedencében billenővödör, fóka, szivárványcsúszda, vízpermet, nyakzuhany és vízgomba biztosítja a kikapcsolódást és az önfeledt szórakozást.. A medencék felett korszerű, UV-szűrős tetőszerkezet óvja meg a fürdőzőket a nap káros hatásaitól.

A termálfürdő területén a gyermeknek a vizes élmények mellet az idei évben egy speciális légvár is rendelkezésre áll, ami a meglévő homokozó és játékelemek mellett különleges élményeket nyújt. Az egyéb szabadidős tevékenységet kedvelő vendégeink részére multifunkcionális sportpálya, valamint petanque és lábtenisz pálya áll rendelkezésre a teljes kikapcsolódás érdekében.

Emellett a kényelem biztosítására a fürdő területén ingyenesen vehetőek igénybe napozóágyak. A gépkocsival érkezőket tágas, ingyenes parkoló várja.

A szombathelyi termálvíz nátriumban, kálciumban és magnézium hidrogén-karbonátban gazdag, így akár ivókúrára is alkalmas olyan gyomorpanaszok, mint például a savtúltengés, epeelégtelenségek kezelésére.

 

Nyitvatartás: 9.00-19.00

Cím: 9700 Szombathely, Bartók Béla krt. 41.

közösség

további frisss

lap tetejére