Keressük Szombathely hangját!

frisss • 2012. szeptember 05., szerda •
Aki úgy érzi, elég bátor ahhoz, hogy kiálljon ezer ember elé, és ráadásul a torkából fület simogató dallamok törnek felszínre, az jelentkezzen! Immáron harmadszorra keressük Szombathely hangját, a részleteket Lendvai Ferenc szervező mondja el.

Szeptember 22-én, a Joskar-Ola Napok előestéjén mutatkozhat be az az 5-6 versenyző, akiket előzetes válogatáson szakmai zsűri továbbjuttatott. Szombathely hangját keressük, ezért elsősorban énekes produkciókat várunk-mondta el lapunknak Lendvai Ferenc a Joskar-Ola városrész képviselője, az esemény szervezője.

Lazáry Viktor alpolgármester és Lendvai Ferenc képviselő a tavalyi díjátadón

Emlékeztetett: az elmúlt két évben nagyon sikeres volt az esemény, közel hatvanan jelentkeztek, és a legjobbak ezer ember előtt bizonyíthatták tehetségüket. Az I. Szombathely hangját Szakály Csaba nyerte, míg tavaly Tóth Dániel állhatott a képzeletbeli dobogó tetejére.

Az előselejtezőt szeptember 17-én a Weöres Sándor Színház Krúdy termében tartják. A zsűriben biztosan ott ül majd a társulat valamelyik tagja, a Frisss FM egyik műsorvezetője és maga Lendvai Ferenc is.

Jelentkezni Lendvai Ferencnél lehet a következő telefonszámon: 06-30 4331201

A szervező elárulta azt is, hogy a győztesre értékes nyeremények várnak. Szeptember 22-én a továbbjutott versenyzők mellett más fellépők is gondoskodnak majd a megfelelő hangulatról. Az idei Joskar-Ola napokon fellép a Cabo-Wabo Party Band , illetve a Matyi és a hegedűs is.

közösség

további frisss

lap tetejére