Megnyitott az Iseumi Szabadtéri Játékok utcája

MO • 2013. július 10., szerda •
Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott kedd reggel Mérei Tamás, az Iseumi Szabadtéri Játékok szereplőivel. Egy rövid ideig a vásárlókat szolgálták ki pékáruval, fagylalttal vagy hentes áruval a Király utcában. Mérei Tamás egy koktél erejéig a bárpult mögé állt.
Megnyitott az Iseumi Szabadtéri Játékok utcája

17 nap van még az Iseumi Szabadtéri Játékokig, és ahogy azt már megszokhattuk, különlegességgel készültek a fellépők és a szervezők a sajtó munkatársainak – mondta el Mérei Tamás tegnap reggeli sajtótájékoztatóján.

Ez alkalommal az újdonság, hogy a Király utcából, Iseumi Szabadtéri Játékok utca lett. Az utcanév táblák még nem készültek el ugyan, de lesznek azok is. A projekt lényege, hogy azok a minőségi szolgáltatók, bolttulajdonosok, akik a Király utcában székelnek és működnek, csatlakoztak az Iseumi Szabadtéri Játékokhoz és így több helyen ezzel, vagy Aida, vagy Jézus Krisztus Szuperszár névvel jelzett termékeket lehet kapni.

A délelőtti sajtótalálkozón több helyszínt is bejártunk, a színdarabok egy-egy főszereplője szolgált ki bennünket és a vásárlókat, hamburgerrel, pékáruval vagy éppen fagylalttal.

Így vásárolhattunk pékárút magától Jézustól, azaz Schrott Pétertől, Iseumi Szabadtéri Játékok dizájnú csomagolásban, Mária Magdolnától, azaz Fekete Lindától pedig fagylaltot kóstolhattunk.

Így került Júdás a hentes pult mögé és Mérei Tamásból így lett mixer egy pár perc erejéig, míg az Aida hivatalos koktélját jól összerázta.

közösség

további frisss

lap tetejére