Így néz ki egy trendi férfi - Tavasz 2014

frisss.hu • 2014. március 18., kedd •
Ha már összegyűjtöttük az idei tavaszi női divattrendeket, nem maradhatnak ki a férfiak sem. Tudjuk, hogy annyira nem fontos az erősebb nem képviselői számára a divat, és azt is tudjuk, hogy ez nem teljesen fedi a valóságot. Ha Ön mégis követni szeretné a világ fashion-irányzatait, böngésszen a frisss.hu-n, és megtudja, mitől lehet idén tavasszal igazán dögös.
Így néz ki egy trendi férfi - Tavasz 2014

Utcai öltözet - újra itt a kétsoros zakó

Az idei tavaszi férfi kollekciókban ismét megtalálhatjuk a klasszikus blézert, amelynek extra sármját a pihekönnyű alapanyag, a puha kidolgozás és a vonzó részletek adják. És bizony nem lesz már ciki a kétsoros zakó, újra megtaláljuk a legmenőbb világmárkák termékei között. A férfi divat 2014-ben lendületbe jött, sokan fogják keresni a jellegzetes témákat - írja a divatmarketing.hu. A férfidivatban ritkán jelennek meg a virágminták, ezúttal azonban örvendezhetnek a természet iránt fogékony fériak.

A fehér nadrág

Ami természetesen nem viselhető két, egymást követő napon. De, valljuk meg őszintén: egy magára adó férfi egyébként sem követi el ezt a hibát. A legnagyobb világmárkák idei férfi kollekciói között rendre megtalálhatóak a világos nadrágok, s köztük is a fehér szín a hódító. Egy kis fehérítő, mosógép, stb. a megoldás...

Csíkos ingek, csíkos zakók

Bár kissé elcsépeltnek tűnhet első pillantásra, mégsem lesz idén tavasszal az. A matrózcsíkos ruházat alapszínei a kék, a fehér, és a piros - és még mindig nem ment ki a divatból. Legalábbis erre engednek következtetni a 2014. tavaszi ajánlatok, amelyekben rendre megtaláljuk e klasszikus darabokat. Persze nem csak e három szín körül foroghat a világ. A tökéletes darabok kiválasztásakor célszerű ugyan figyelembe venni a testalkatot, de a csíkozással kapcsolatos hagyományos skatulyák akár hátráltathatják is a stílus kibontakozását - írja a men.hu.

Ballonkabát, a régi sláger új köntösben

Már Columbo felügyelő sem bízta a véletlenre a dolgot: mindenhol sikkes ballonkabátban jelent meg - írja a men.hu. Nem állítjuk, hogy az ügyeket a varázslatos ruhadarab oldotta meg helyette, de biztosan szerepet játszott a megfelelő információk összegyűjtésében. Aki nem hiszi, próbálja ki idén tavasszal, milyen hatást gyakorol a nőkre egy jól szabott változatban. A szín mindegy, és öv sem muszáj, hogy legyen rajta – a lényeg, hogy kényelmes legyen. És 2014-ben akár egy rövidnadrágot is elbír...

A természetes arcszőrzetre törekedjen

A dús arcszőrzet mostanában ismét divatosnak tekinthető, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ápolatlanságot tükrözhetne. A természetes arcszőrzetet is kordában kell tartani, legalább hetente egyszer célszerű formára igazítani a kívánt hosszúságnak megfelelően. A teljes arcszőrzet inkább az idősebb, kifinomult ízléssel rendelkező férfiaknak áll jól, akik még tovább szeretnék fokozni sármjukat. Vége a csupaszság korszakának, mert bár a teljesen leborotvált arcszőrzetet sosem megy ki a divatból, a férfiasságot a puha bőrnél sokkal jobban tükrözi a néhány napos borosta.


 

(fotó: details.com,men.hu,giorgio armani,divatmarketing,tommy hilfiger,gant,womensforum.com)

közösség

további frisss

lap tetejére