Hétvégi filmözön - távirányítót a kézbe!

JZS • 2012. október 20., szombat •
Ha hosszú hétvége, akkor hosszú punnyadás. Kicsit tovább lustálkodunk az ágyban. Kicsit több időt szánunk magunkra. Egy nap takarítunk, egy nap kirándulunk, egy nap meglátogatjuk a nagyit. És végre valahára büntetlenül huppanhatunk le a tévé elé akár órákra is! Ráadásul most meglepően klassz filmekkel készültek a kereskedelmi csatornák is!

Szombat este a többség valószínűleg az X-Faktort nézi majd, de aki nem kedveli a tehetségkutatót, annak a TV2 ugyanebben az időpontban a Valami Amerika 2.-t kínálja. A Viasat3-on pedig egy igazi csajos film megy este héttől a Férjhez mész, mert azt mondtam, Diane Keaton főszereplésével.

A vasárnap az állatos filmeké lesz. Délután az Ace Ventura lesz a Viasat3-on. Ezután este az RTL Klubon a Jégkorszak 2., a TV2-n pedig a Nagyon vadon lesz. Aki kevésbé bírja az állatos sztorikat, az a Coolra kapcsoljon, mert ott igazi sztárparádé várja majd George Cloneyval, Brad Pittel, Matt Damonnal, és Andy Garciaval – az Ocean’s Thirteen nem csak a pasik, hanem a forgatókönyv miatt is jó választás.

Hétfőn több csatorna megismétli a hétvégi filmeket, ezúttal a délutáni sávban, nehogy szó érje a ház elejét. Ebéd után a Zene és szöveg című filmmel heverhetjük ki a kajakómát. Ugyanekkor az HBO-n eredeti nyelven adják a Válság a Wall Streeten-t. Az M1 késő délután az Egri csillagokkal próbálkozik, talán a hatodikosok leülnek majd megnézni. A csatorna egyébként este 10-től az Othellot adja. Híradó helyett az HBO-n pedig a Király beszéde megy majd.

Október 23. természetesen az 56-os forradalom jegyében telik majd, de aki zászló felvonás helyett filmezne, nem fog csalódni. Szívek szállodájával indul a nap a Viasat3-on. A TV2-n a Terminál lesz Tom Hanks-szel. A nap jó pasijai Matthew McConaughey, és Michael Douglas az Excsajok szellemével az RTL Klubon. Míg a TV2 hozza a kötelezőt a hosszú hétvége zárásaként: Szabadság, szerelem – az 56-as film Dobó Katával, és Fenyő Ivánnal a főszerepben.

Ha nem talált kedvére valót, akkor nézze meg filmajánlókat is őszi punnyadáshoz!

közösség

további frisss

lap tetejére