Vastag Csaba boldog, hogy körülrajongják a nők!

HÁ • 2012. szeptember 19., szerda •
A Vastag tesók - Csaba és Tomika - szeptember 21-én pénteken a Cabana Gardenben koncertezik Szombathelyen. Az első X-Faktor győztes Csabát értük utol a koncertre készülés közben, és csajozásról, pihenésről illetve arról is kérdeztük, hogy mivel készül a bulira.

A Frisss.hu olvasói, már olvashattak a TV2-n készülödő vadonatúj tehetségkutatóról. A vendégünk ezúttal az RTL Klub első szériás X-Faktor győztese Vastag Csaba, aki testvérével Szombathelyen koncertezik.

A Macho! - (Fotó: starity.hu)

Mi a helyzet Veled?

Most is éppen dolgozunk, a koncertre készülődünk, úgyhogy remélem, hogy találkozunk személyesen, egy kicsit családiasabb formában is a koncerten, ahová igyekszünk olyan meglepetésdalokat is vinni, amiket máskor nem szoktunk.

 Ezek szerint extra produkciót is látni fogunk?

Ez most már a Gyere velem koncertturné hetedik állomása - ha jól számolom - és minden egyes állomáson igyekszünk valami újdonságot kitalálni. Volt ahol múzeumjegyet lehetett kapni a belépőhöz, volt ahol ebédet és vacsorát, volt ahol városnézést. Itt most a dalok fognak kicsit máshogy kinézni. Olyan dalokat állítottunk össze, amiket mi szeretünk, és ezért reméljük, hogy a kedves közönség is nagyon szeretni fogja őket. Ezeknek ilyen formában a premierjük ezen a szép, együtt töltött alkalmon lesz majd.

Hogy bírod ezt az őrjöngő lánytömeget? Egyfolytában rólad áradoznak és futnak utánad...

Sokan szokták ezt kérdezni, de szerencsére minket az X-faktorban objektíven, viszonylag jó dolog miatt ismertek meg az emberek. Nem azért szerepeltünk a tévében, mert valami rosszat csináltunk, hanem mert igyekeztünk valami jó munkát letenni az asztalra, és ezt megosztani a többiekkel is. Úgyhogy igazság szerint én nagyon szeretem látni az ismerős arcokat, akiket már barátként tudunk köszönteni a zenekarral. Úgyhogy nagyon örülök annak, hogy ha jönnek és tényleg az a jó ezekben a koncertekben, hogy  kicsit több időnk van arra, hogy megismerjük egymást jobban. Hiszen ez egy viszonylag hosszú koncert, viszonylag több idővel előtte és utána is arra, hogy esetleg tudjunk beszélgetni is.

Vastagtesók - (Fotó: anakondarrc.hu)

Ez azt jelenti, hogy akár a pultnál le lehet szólítani és smúzolni egyet egy jó kis ital mellett?

Ez azt jelenti, hogy a koncert előtt biztosan lesz lehetőség a találkozásra, a koncert után viszont a zenészek is el szoktak fáradni, úgyhogy ha valaki még olyan minőségben szeretne velem találkozni, hogy még érdemben lehessen beszélgetni, akkor annak inkább koncert előtt lenne értelme szerintem. De erre mindig szokott lehetőség lenni és én igyekszem minden kérdésre válaszolni akárkitől, akármi is merül fel.

És a kisöcsédet, Tomikát is körülrajongják a nők?

Tomika nagyon aranyos, de igazából ezt tőle kéne megkérdezni, mert nem akarok helyette semmit sem mondani. De nagyon örülök, hogy ő is részt vesz a koncertünkön és ő is színesíti a repertoárt, a színpadi látképet, illetve az egész zenei teljességet dúsítja a személyével. Úgyhogy kimondottan örülök, hogy  vele dolgozhatok végre.

A magánéletben hogy lazítasz, hiszen őrületesen sok koncertet adtok. Mivel kapcsolsz ki?

A legjobb lazítás szerintem az alvás, úgyhogy az alvásra igyekszem a legtöbb hangsúlyt fektetni. Tényleg elég fontos dolog, bár fiatalabb koromban nem láttam még jelentőségét. Kb. 15 éve három-négy órát szoktam aludni és most van nagyjából egy éve, amikor elkezdtem az alvást komolyan venni, főleg amiatt, hogy nagyon sokszor ezeket kocsiban kellett megtenni a koncertek között, amíg úton voltunk az autópályákon. Valóban nagyon fontos, hogy pihenjünk, viszont most sem alszom többet, mint régen, de sokkal aktívabban igyekszem megtenni, és ha pihenek, akkor is inkább olyan fajta más kikapcsolódást választok, ami teljesen más, mint amit napközben csinálunk. Szeretek kerékpározni például. Az aktív pihenés híve vagyok.

Felreppent a hír, ami Rólad és a bizonyos Szombat esti láz című műsorról szól az RTL 2-n.

Érdekes dolog egyébként, hogy az újságok sokszor olyan dolgokat tudnak megírni, amikről szerintem nemhogy nekik nincs fogalmuk, de még nekem sem. Ezzel kapcsolatban az újságíró engem nem is hívott fel, meg sem kérdezett. Elég sok olyan eset történik, amikor enyhén szólva is nem igazat írnak az újságok. Ez megint ilyen volt. Ebben a témában még felkérés sem történt. Ha történt volna, biztosan elmondanám, hiszen nincs érdekemben, hogy elhallgassam. Még nem beszéltünk a csatornával erről a felkérésről, de egy nagyon jó műsor egyébként. Minőségi és jó művészeti fórum volt. Ha így, ha úgy, de mindenképpen nagyon jó műsor lesz, bár pontos információm még arról sincs, hogy lesz-e.

 

közösség

további frisss

lap tetejére