Vitray Tamás 91 évesen újra megnősült

• 2024. február 22., csütörtök •
A veterán tévés volt kolléganőjével kötötte össze az életét.
Vitray Tamás 91 évesen újra megnősült

A legendás televíziós, Vitray Tamás újra nősülésre adta a fejét - írja a Mandiner. A tévés korábban már háromszor volt házas, de most negyedszer is az oltár elé járult –  írta meg a Virayval interjút készítő Story magazin.

Vitray első felesége Vasvári Terézia volt, kapcsolatukból két gyermek született. Másodjára Földi Teri színésznővel házasodott össze, harmadszorra pedig Kállay Bori színésznővel. A vele való házasságnak 2019-ben vetett véget.

Kállayval 32 évig éltek együtt, a házasság felbontása után Vitray úgy nyilatkozott, hogy „általában nem szokott 87 évesen válni, de a sors így rendelte”. 

Alighanem egyedül fejezem be az utat, ami még hátravan

– tette hozzá akkor.

Még 2020-ban is azt bizonygatta a sajtóban, hogy nem akar újra nősülni. Akkor az érveit egy sporthasonlattal támasztotta alá. „Egykori sportriporterként jól tudom, hogy legalább hat atlétikai versenyszámban a versenyzőknek ugyanazon a magasságon három kísérletük lehet. Ha mindháromszor leverik a lécet, nem mehetnek tovább. Nekem sincs több kísérletem” – mondta Vitray.

Tavaly novemberben azonban kiderült, hogy a legendás tévés egy párt alkot az egyik volt kolléganőjével, és hogy már egy ideje távkapcsolatban élnek egymással.

Forrás: mandiner.hu
Nyitókép: MTI / Czimbal Gyula

közösség

további frisss

lap tetejére