Verőcei tragédia: újabb áldozat holttestét találta meg a rendőrség

• 2024. május 23., csütörtök •
A rendőrök megtalálták a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának holttestét. Ezzel háromra nőtt a halálos áldozatok száma.
Verőcei tragédia: újabb áldozat holttestét találta meg a rendőrség

„Ma visszaadta a Duna a verőcei hajóbaleset egyik eltűnt áldozatának testét - írja az Index. Még négy embert keresünk. Természetesen amíg eltűnt emberek után kutatunk, mindig van egy utolsó reménysugár, de a tragédia óta eltelt idő miatt, bár nem mondjuk ki, tudjuk, hogy jelenleg azért küzdünk, hogy az áldozatok testét visszakaphassák családtagjaik. Kollégáink ezért a baleset óta mindennap megállás nélkül kutatják a folyót” – írta a Facebookon közzétett bejegyzésében a BRFK.  

Hozzátették: 

Ma, 2024. május 22-én, délután, Vác és Sződliget között, a Duna 1675,8 folyamkilométerénél találtak rá egy férfi holttestére. A helyszínen a BRFK helyszínelői szemlét tartottak, majd azonosították az elhunytat.

„Kollégáink megállapították, hogy a 19 éves férfi a hajóbaleset egyik áldozata. Nyugodj békében, Márton! A budapesti rendőrök nevében őszinte részvétünket szeretnénk átadni a családnak!” – fogalmaztak. 

A posztban írtak, illetve korábbi információk alapján a most megtalált áldozat Varga Márton lehet, akit az egyik eltűntként pár napja már megnevezett a rendőrség. A minap kiderült, hogy a fiatal nem sokkal a tragédia előtt kérte meg barátnője kezét. Az esettel kapcsolatban Varga Márton iskolája is közleményt adott ki kedden, ott még eltűntként írtak a Kiss Ferenc-díjas, 13. osztályos tanulóról.  

Forrás: index.hu
Fotó: BRFK

közösség

további frisss

lap tetejére