Velünk marad a kellemes idő, hétvégére a nyár is visszatér

• 2023. szeptember 27., szerda •
Szerdán24 és 29 fok közötti nyárias időnk lesz.
Velünk marad a kellemes idő, hétvégére a nyár is visszatér

Szerdán csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen, melyből nem lesz csapadék, sok napsütésre készülhetünk – írta a Köpönyeg.hu. Az északkeleti szél mérsékelt lesz. 24 és 29 fok közötti nyárias időnk lesz.

Csütörtökön a párafoltok feloszlását követően ragyogóan napos, nyárias időre számíthatunk, csapadék nélkül. Az északkeleti szél néha megélénkülhet. 24 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken derült, szinte felhőtlen idő várható, továbbra is eső nélkül. Gyenge marad az északkeleti szél. 25-27 fok körüli mérsékelten meleg időnk lesz.

Szombaton északnyugat felől egy gyenge hidegfront hatására erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól elszórtan alakul ki zápor. Az északnyugati szél is megerősödik. 22 és 27 fok között változik a hőmérséklet.

Vasárnap hajnalban a Tiszántúlon még előfordul csapadék, majd mindenütt csökken a felhőzet, és többórás napsütés valószínű. 20 és 25 fok közé csökken a hőmérséklet.

Hétfőn napos, fátyolfelhős időre van kilátás, csapadék nélkül. A maximum már csak 24 fok körül alakul, igazi kora őszi idő alakul ki.

Forrás: vg.hu
Fotó: Shutterstock

közösség

további frisss

lap tetejére