Vastag Csaba elvonóra ment, hogy ne haljon bele az alkoholizmusba

• 2023. október 19., csütörtök •
Vastag Csaba egészsége veszélybe került a rocksztár-életmód miatt. Az X-Faktor korábbi győztese évekig szenvedett, de még időben felismerte a problémát, ezért elhatározta, hogy változtat a szokásain, és kigyógyul függőségéből.
Vastag Csaba elvonóra ment, hogy ne haljon bele az alkoholizmusba

Az énekes Hajdú Péter Frizbi című műsorában vallott arról, hogy már az alkoholfüggőség határán volt, állandóan a kórházban kötött ki, végül azonban magától elment egy elvonóra. Az orvosok azt mondták neki, ha hazamegy, és újra pohár után nyúl, mindennek vége - írja az Index.

HAJDÚ PÉTER ÉS VASTAG CSABA KORÁBBAN MÁR EGYÜTT IS IVOTT, AZ ÉNEKES PEDIG BEVALLOTTA, TÚL AKART TENNI A MŰSORVEZETŐN, EZÉRT SOKKAL TÖBB ALKOHOLT FOGYASZTOTT NÁLA.

Az énekes amolyan versenynek fogta fel az italozást, ha pedig kudarc érte, szintén az alkoholban kereste a megoldást. Úgy fogalmazott, hogy az alkohol maga nem vonzza, de a piálást sportként űzte, és a másnaposságot is piával próbálta orvosolni.

Volt, hogy három hónapig folyamatosan ivott, hiszen mindig volt rá indok, vagy történént valami, amiért az alkoholhoz nyújt. A Nagy Duett című műsor után – ahol ötödikek lettek – annyit piált, hogy a produkciót követő három hétre nem is emlékszik. 

Csaba pszichológushoz járt, de még mindig nem érzi, hogy lezárta volna a kapcsolatot az itallal, hiszen néha a pohár fenekére néz. A lehetőséget, hogy igyon, meghagyta, azonban meg tudja számolni, hányszor ivott az elmúlt két évben. Ugyanakkor nemrég a felesége kérésére rúgott be, és húzott le huszonkét sört, de az énekes meg sem érezte a piát.

közösség

további frisss

lap tetejére