Van tetoválásod? Ezt árulja el rólad!

frisss.hu Forrás: Blikk • 2016. március 04., péntek •
Egy-egy tetoválás olykor többet sejtet magunkról, mint ahogyan azt gondolnánk. Nézzük csak, mit árulnak el rólunk a testünkön lévő különböző feliratok, grafikák!
Van tetoválásod? Ezt árulja el rólad!

Feliratok/szavak: Általában azoknak az embereknek vannak ilyen tetoválásaik, akik mindig nyitottak az új kalandokra, számos helyet megjártak már a nagyvilágban, sok élményük van.

Szerelmes szívek: Ezen tetoválások viselői igazán érzelmesek, néha talán túl érzékenyek. Hatalmas szívük van és nagyon ragaszkodóak, általában a hozzájuk hasonló emberek társaságát keresik.

Virágminták: Akik virágmintájú tetoválásokat viselnek magukon, azok többnyire szenvedélyes és erős egyének, elképesztően komoly érzelmeket élnek át, amiket gyakran jól titkolnak. Nagyon jó emberismerettel rendelkeznek, a barátaik bizalommal fordulnak hozzájuk tanácsokért. Különösen szerethető a személyiségük, ha nyitottak és kimutatják az érzéseiket.

Madarak/szárnyak: Ők a megállíthatatlanok. Állandóan mozgásban vannak, az újdonságok felfedezői. Általában mindig lekötik magukat, igénylik a folyamatos fejlődést és az előrelépést a munkába és a magánéletükben is.

Égitestek: A csillag, hold, nap mintázatú varrások viselőit az élet igazán egyszerű dolgai teszik boldoggá. Számukra nem fontos a luxus és a csillogás, inkább a családot és a barátokat helyezik előtérbe. Ők azok, akik minden apróságnak örülni tudnak.

közösség

további frisss

lap tetejére