Válogatott focista segíti Curtis tragikusan elhunyt barátjának a családját

borsonline.hu • 2024. február 11., vasárnap •
B. Tamás családjának Csoboth Kevin mezével gyűjtenek. A hős férfi kutyákat mentett ki egy égő házból, ám olyan sérüléseket szerzett, melyekbe belehalt.
Válogatott focista segíti Curtis tragikusan elhunyt barátjának a családját

Szörnyű tragédia rázta meg az Újpest FC szurkolótáborát a közelmúltban, ugyanis két oszlopos tagjukat is elvesztették. Egyikük, Dávid motorbalesetben hunyt el, míg nem sokkal ezután B. Tamás vesztette életét, szintén egy borzalmas balesetben.

A borsonline.hu azt írja, hogy a férfi éppen újpalotai otthonában pihent kutyáival január 29-én, amikor a Gábor Áron utcai ház kigyulladt. Úgy tudni, hogy a férfi hősiesen próbálta kimenteni ebeit a lángok közül, egyiküket sikerült is kiemelnie az ablakon, azonban a másik két kutya bennégett.

Tamás is megpróbált kijutni, utolsó pillanatban ő is kivetette magát az ablakon, és bár ekkor még csodával határos módon saját lábán hagyta el az épületet, már ekkor életveszélyesen megsérült, testének ugyanis közel 50 százaléka megégett. 

A férfit kórházba szállították, ahol hosszú napokig lebegett élet és halál között. Bár az egész újpesti és több rivális focitábor is szurkolt azért, hogy a férfi felépüljön, egy hét múlva már érkezett a lesújtó hír: február 5-én Tamás szervezete feladta a harcot, és elhunyt: 

Barátunk, testvérünk, az Újpest tábor elengedhetetlen alakja, B. Tomi a mai napon élete legnagyobb csatájában, életét vesztette. Mindenki, aki ismerte, tudja, hogy Tomi élete az Újpest volt. A családjáért, barátaiért, csoportjáért bármit megtett

- írta akkor szomorúan a szurkolói klub.

A tábor ekkor gyűjtésbe fogott a férfi összetört és gyászoló családjáért:

Baczó Tamás, egy mindig mosolygós, vidám srác volt, akinek családja, barátai, az Újpest és a labdarúgás voltak a legfontosabbak. Mindig elsőként és önzetlenül segített társainak, mikor a pillanat úgy kívánta, mert óriási szíve volt, és mindig segíteni akart

- írta az Újpest Fanatics Shop. Most egy újabb megható kezdeményezéssel próbálnak segíteni, a gyűjtést pedig még az Újpest FC is megosztotta:

Ezért most az Újpest FC és egyben a válogatott keret ismert tagjának, Csoboth Kevinnek a mezét ajánlották fel licitre. A befolyt összeget Tamás családjának ajánlják fel:

Tamás családjának támogatására szeretnénk most hirdetni egy licitet, Csoboth Kevin által felajánlott Újpest mezével, amelyet Kevin hordott és írt alá

- magyarázták. A licitálás február 18-ig tart.

 

közösség

további frisss

lap tetejére