Vajon mit eszik Mr. Pain?

há • 2023. március 27., hétfő •
A cikkből kiderül, de téved, aki azt hiszi, hogy csak bunyó lesz orrvérzésig az április 15-i sárvári küzdőportnapon! A honvédségi pályát is népszerűsíti az egyébként jótékonysági gyűjtéssel egybekötött esemény - lesz Gripen-szimulátor, Gidrán-bemutató, toborzás -, és egy komplett országos bajnokságot is tető alá hoznak. Nem beszélve az esti gáláról!
Vajon mit eszik Mr. Pain?

Április 15-én egész napos küzdősport rendezvénynek ad otthont a Sárvár Aréna, az esemény egyedülálló lesz a maga nemében - tudtuk meg Őze-Guth Szilviától és Farkas Csabától, a Szülőföld Egyesület főszervezőitől. A részletekről sajtótájékoztatót is tartottak, mi azonban a kulisszatitkokra is kíváncsiak voltunk. Kiderült, hogy ezen a napon délután 3 óráig minden program ingyenes - ezekre a családokat várják a szervezők, akik kiemelték, hogy több eseménynek a Magyar Honvédség lesz a házigazdája.

A középpontban az MMA amatőr magyar bajnokság és a honvédségi bemutatók állnak majd

- mondták. Az esemény fővédnöke dr. Simicskó István országgyűlési képviselő, volt honvédelmi miniszter lesz.

Ami az országos bajnokságot illeti, tíz súlycsoportban mérkőznek meg az amatőr sportolók, akik folyamatosan adják le jelentkezésüket a megmérettetésre, az esemény szakmai vezetője Őze Balázs lesz.

De vajon mit keres a Honvédség egy sárvári küzdősportnapon?

- A Honvédség kötelékében szolgáló sportolók is részt vesznek a rendezvényen, de nem ez az egyetlen kapcsolódási pont. Komoly közelharcküzdelmeket láthat majd a közönség, és lesznek technikai bemutatók is, amelyek közelebb hozzák a laikus érdeklődőkhöz a katonaságot. Kézifegyverek mellett itt lesz egy Gidrán típusú páncélozott katonai jármű, amelybe be lehet ülni, meg lehet nézni, és egy valódi Gripen vadászrepülőgép-szimulátort is ki lehet majd próbálni - fogalmazott lapunknak Farkas Csaba, aki elárulta, hogy a Hadkiegészítő és Toborzó Iroda Vas vármegyei irodája révén toborzópontként is funkcionál majd a helyszín.

- Az esti gálán öt ország sportolóit láthatja a küzdelmekre és a pompára éhes közönség, mert hiszen

a körítés talán ugyanolyan fontos lesz, mint maga az esemény.

Egy világsztárt is várunk Sárvárra: a holland Ismael Londt érkezik, akit a menedzserén keresztül értünk utol - tudtuk meg Őze-Guth Szilviától, aki a rendezvény arculati elemeiért felelős. Kiderült, hogy

a világhírű K1 sportoló lesz a gála VIP-vendége, fogadása külön odafigyelést igényel.

Fontos volt, hogy megfelelő repülőjárattal érkezzen, a legjobb szállodában kapjon szobát. Lényeges még, hogy lehetősége legyen a napi két edzésre, ezt a Haladás Sportkomplexum biztosítja, és még az étkezése sem mindegy, természetesen. - Ismael Londt, vagy más néven Mr. Pain,

a steaket szereti, ezért olyan étterembe visszük majd, ahol az ő elvárásai szerint készítik ezt az ételt

- árulta el a gála háziasszonya. S hogy milyen hangulatra lehet számítani az est folyamán? Íme egy videó:

.

Aki ott volt a tavalyi bükfürdői küzdősport gálán, azt hiheti: tudja, mire számíthat, de talán mégsem egészen.

Őze-Guth Szilvia szerint a színvonalban most tétet emeltek. - A fehér kesztyűs, csokornyakkendős, piros szőnyeges gálán a mérkőzések között riportok készülnek majd a sportolókkal, a rendezvény eleganciája pedig a sajtótájékoztató helyszínéül szolgáló Spirit Hotel miliőjét idézi. Különleges lesz a fény- és hangtechnika, óriási LED-falat használunk majd folyamatos élő képpel, négy kamerával, és

tele lesz show-elemekkel a műsor, mindez magas minőséget garantál

- hangsúlyozta. Egy biztos: az MMA, vagyis a kevert harcművészetek sportágának rajongói bármilyen távolságról ideutaznak egy nívós bajnokság és nemzetközi gála kedvéért, de másoknak - családoknak, gyerekeknek, a haditechnika iránt érdeklődőknek - is vonzó lehet az április 15-i program. Szövetségi bírákat is várnak a gálára Ausztriából, Szlovákiából és Olaszországból - tudtuk meg. A versnyen ismét indul Molnár Benjámin - őt sokan ismerhetik a Nyugat-Dunántúlon is -, aki nemrég Szlovéniából tért haza győztesen, remélhetőleg itthon is jó formában lesz. Profi MMA mérkőzésén indonéz ellenféllel - a 35 éves Quincy Makatitával - küzd majd. De itt lesz Boldog Martin is, aki a büki versenyen szintén látható volt.

Az egész este egyébként jótékonysági célokat is szolgál.

A gála bevételét ezúttal a sárvári Kolping Támogató Szolgálatnak ajánlották fel a szervezők.

- A ketrecben szinte az életükért küzdenek a sportolók. Bizonyos értelemben azok a rászoruló, fogyatékkal élő gyerekek is, akiken a kedvezményezett szervezet segít - mondta a Frisss.hu-nak Farkas Csaba főszervező. Kiderült, hogy jegyeket már lehet venni a tixa.hu-n, és majd a helyszínen is.

közösség

további frisss

lap tetejére