Ungár Péter pártja szerint ne közlekedjünk autóval…

cst • 2021. augusztus 17., kedd •
Kanász-Nagy Máté pártelnök álláspontja szerint nemcsak a dízeles, hanem a benzines autókat is ki kellene tiltani Budapestről. Egy lépésre állunk attól, hogy a vidéki városok, így Szombathely is bekerüljön a szórásba.
Ungár Péter pártja szerint ne közlekedjünk autóval…

Miközben az LMP szombathelyi képviselőjelölt-jelöltje, Ungár Péter különböző hangzatos ígéreteket tesz, illetve azzal vádolja a jobboldaliakat, hogy homoszexualitását hánytorgatják fel, a pártja úgy döntött, hogy igazán fontos kérdéseket is érinteni kell. A pártelnök a következőképp fogalmazott: “Kanász-Nagy Máté, az LMP társelnöke szombati sajtótájékoztatóján a pártja terveit ismertetve elmondta: mindenhonnan ki kell tiltani a dízelautókat és a belső égésű motorral szerelt járműveket is. A Hír TV híradójának a tudomása szerint a baloldal közös programja 2030-tól megtiltaná a nem elektromos járművek forgalmazását.”

Ez ugyanakkor kiterjed a demokratikus koalíciós jelöltre is.

A riportban ugyanis emlékeztetnek, hogy a héten Manhalter Dániel, a Demokratikus Koalíció képviselőjelöltje kijelentette: a baloldalon teljes az egyetértés abban, hogy az autókat ki kell szorítani a fővárosból.

A purparlé, amely a szinte teljesen kiürült Budapesten megadugókat okozó főpolgármester - aki közben az LMP és az MSZP miniszterelnök-jelölt-jelöltje - által előállított szituáció miatt alakult ki, egészen abszurd helyzet.

Adott egy nagyváros, ahol a boldog semmittevés és a példátlan amatőrizmus párosa elképesztő dugókat eredményezett.

Ezt a helyzetet, amelyet a hozzá nem értés és a semmittevés okozott, aztán a polgárokon vernék le. Tiltással, egyebekkel. Ne aggódjon a tisztelt Olvasó, el fog ez a bolondéria jutni vidékre, így Szombathelyre is.

A helyzet ezek szerint a következő; kicsit Orwellt parafrazálva: négy kerék rossz, két láb jó.

Azért finoman megkérdeznénk az ellenzéki hölgyeket és urakat, ki fogja a lakosságnak kifizetni azt a - családi kasszában nem kicsi - tételt, hogy a megvásárolt autóját nem használhatja?

Volna még egy kérdésünk, amit csak halkan teszünk hozzá: hol élnek ezek?

közösség

további frisss

lap tetejére