Újraválasztották Illés Károlyt, új taggal bővült az elnökség a helyi Fideszben

• 2023. szeptember 19., kedd •
Újabb két évre Illés Károlyt választották a Fidesz Szombathelyi Szervezetének elnökévé a legutóbbi tisztújító ülésen. Az elnökségbe új tagként dr. Glavanics Krisztina került be.
Újraválasztották Illés Károlyt, új taggal bővült az elnökség a helyi Fideszben

Tisztújítást tartottak a szombathelyi Fideszben, ahol megerősítették posztján Illés Károlyt. Az újraválasztott elnök a Frisss.hu-nak elmondta: a tagság egyhangúlag támogatta abban, hogy a helyi szervezet élén folytassa a munkát. - Megválasztottuk az elnökséget is, amelyben dr. Takátsné dr. Tenki Mária, Gál Sándor, Lendvai Ferenc és Kántás Zoltán mellett új tagként dr. Glavanics Krisztina kezdi meg tevékenységét - tudtuk meg az elnöktől.

Illés Károly kihangsúlyozta: hosszú hónapok óta zajlik az előkészítése a jövő évi helyhatósági választásokat megelőző munkának, a folyamat tehát már elkezdődött. Az újonnan megválasztott vezetés fő feladata természetesen most az, hogy zavartalanul folytatódjon a felkészülés, 2024-ben a Fidesz Szombathelyi Szervezete nyerjen, és a lehető legtöbb közgyűlési taggal újra kézbe vehesse a város sorsát.
 

közösség

további frisss

lap tetejére