Újra mennyiségi korlátozást vezetett be a Tesco

• 2023. október 12., csütörtök •
Az Árfigyelő adatai szerint augusztus óta a Tescóban a legolcsóbb a csirkemellfilé, amit így rengetegen vásároltak az elmúlt hetekben. Az áruház a nagy érdeklődés miatt október 12-től kénytelen volt mennyiségi korlátozást bevezetni a termékre.
Újra mennyiségi korlátozást vezetett be a Tesco

Hetek óta a Tescónál lehet a legolcsóbban beszerezni a csirkemellfilét. Az exárstopos termékek – melyek közé a csirkemellfilé is tartozik – kedvező árképzése miatt ezekre az árucikkekre nagy volt az érdeklődés, ezért az áruház október 12-től korlátozást vezetett be az egyszerre vásárolható mennyiségekre vonatkozóan – írja a cég a honlapján.

Hozzátették, hogy a limit mind a versenytársak korlátozásaihoz, mind pedig a hatósági árak idején engedélyezett mennyiségekhez képest magasabb, és bőven fedezi a háztartások heti igényét - írja az Index.

A vásárlók kiadásainak csökkentése érdekében az áruházlánc több eszközzel is harcol az árak csökkentéséért, többek közt a megújult Árgarancia programjában saját márkás termékekre garantálja az alacsony árakat.

Árgarancia programunk segítséget jelent a vásárlóknak, hogy ne kelljen az árak összehasonlításával foglalkozniuk, hiszen mi elvégezzük helyettük a feladatot. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a vásárlói szokások változását, így az Árgaranciát ezentúl még több kedvenc saját márkás termékre vállaljuk

– mondta Kámán Tamás, a magyarországi Tesco beszerzési igazgatója.

Címlapkép: Getty Images
Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére