Újra fizetős lesz a parkolás

• 2020. június 24., szerda •
A türelmesebb autósok idegeit is próbára tette az elmúlt hetekben a hosszas parkolóhely-keresés a belvárosban, ennek valószínűleg jövő hét közepétől vége lesz. Ismét fizetőssé válnak ugyanis a parkolók, tájékoztatott a városgazdálkodási cég.
Újra fizetős lesz a parkolás

A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény alapján a földfelszíni várakozási területek járművel történő várakozási célú használata 2020. július 1-től csak díjfizetéssel lehetséges - közölte a SZOVA.

Fontos tudni, hogy a díjmentes időszak megszűnte utáni időponttól a rendelet hatályba lépését megelőzően megvásárolt övezeti parkolóbérletek érvényessége ideje a díjmentes időtartam hosszával automatikusan meghosszabbodik.

A parkolási csoport ügyfélszolgálati irodája június 29-től a megszokott rend szerint tart nyitva. A munkatársak a személyes ügyfélfogadás mellett továbbra is az ügyfelek rendelkezésére állnak a megszokott elérhetőségeken e-mailben és telefonon egyaránt. Ha ügyükhöz nem feltétlenül szükséges a személyes találkozás, az előbb felsorolt módokat javasolják a közeljövőben is ügyeik intézésére.

Amennyiben elkerülhetetlen, hogy személyesen keressék meg a SZOVA kollégáit, szükséges az alábbi szabályok betartása:
- az ügyfélszolgálati irodában egy időben maximum két fő ügyfél tartózkodhat,
- kötelező a maszk viselése, vagy a száj és az orr eltakarása,
- belépés után a kézfertőtlenítés kötelező, ehhez ügyfeleink igénybe vehetik az ügyféltérben kihelyezett alkoholos kézfertőtlenítő készüléket,
- a fizikai kontaktus kerülendő.

Kérdés esetén bővebb tájékoztatást a 06 94/339-889 számon kérhetnek az ügyfelek.

közösség

további frisss

lap tetejére