Újabb teljes útlezárás lesz Szombathelyen, ezúttal egy másik épülő körforgalomnál - térképek

• 2023. július 27., csütörtök •
A kivitelező tájékoztatása alapján a Szent Márton u. - Vörösmarty u. csomópont burkolatjavítási munkálatait az eredeti terv szerint 2023. július 31. (hétfő) napon kezdik meg az első ütemmel. A térképen is látható módon, a csomópont déli része kerül lezárásra, amely érinti a Hunyadi út becsatlakozását is.
Újabb teljes útlezárás lesz Szombathelyen, ezúttal egy másik épülő körforgalomnál - térképek

Szintén a kivitelező tájékoztatása alapján a Markusovszky u. – Sugár út - Dr. István Lajos krt. – Horváth Boldizsár krt. csomópontnál teljes útlezárásra kerül sor (a térképen jelzett módon) 2023. július 31. (hétfő) 7:00-tól 2023. augusztus 4. (péntek) 17:00-ig. A lezárásra a körforgalom aszfaltmarási és aszfaltozási munkálatai miatt van szükség.

A Blaguss járatai mindkét helyszín esetében alternatív útvonalon közlekednek a lezárások ideje alatt, erről bővebben a társaság honlapján, itt található információ:

A Szent Márton utcai csomóponttal érintett járatok esetében: https://blaguss-szombathely.hu/forgalmi-valtozas-szent-marton-utca-felujitas-i-utem/

A Horváth Boldizsár körút-Markusovszky utcai csomóponttal érintett járatok esetében: https://blaguss-szombathely.hu/forgalmi-valtozas-sugar-ut-horvath-boldizsar-korut-2023-07-31-08-04/

További információ, hogy június 29-én feloldásra kerül a Jégpince utcai körforgalom aszfaltozási munkálatai miatti lezárás.

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére