Újabb rendkívüli bejelentést tett a MÁV

• 2023. december 30., szombat •
Visszavonul az aktív szolgálattól a társaság pályaműködtetési vezérigazgató-helyettese, Virág István, továbbá gazdasági vezérigazgató-helyettesként folytatja munkáját Dányi Gábor, a MÁV Szolgáltató Központ igazgatóságának eddigi elnöke – írta közleményében a MÁV-csoport.
Újabb rendkívüli bejelentést tett a MÁV

Az új esztendő első napjával a vasúttársaságnál töltött több mint négy és fél évtizedes szolgálata után leköszön vezetői tisztségéből, és visszavonul az aktív szolgálattól Virág István, a MÁV Zrt. pályaműködtetési vezérigazgató-helyettese – olvasható a MÁV közleményében. 

Virág István személyében a vasutasok Nagy Generációjának nagy alakja: egy ismert és elismert kolléga távozik a társaság vezetéséből, de reméljük, hogy baráti támogatására és tanácsaira a jövőben is számíthatunk

– fogalmazott Pafféri Zoltán, a MÁV Zrt. vezérigazgatója, majd hozzátette: a pályavasúti vezető utódjáról később születik döntés - írja az Index. Ugyancsak a vasúttársaság menedzsmentjét érintő változás, hogy

JANUÁR ELSEJÉTŐL DÁNYI GÁBOR LESZ A MÁV ZRT. GAZDASÁGI VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTESE.

A közgazdász végzettségű szakember a magyar államigazgatás fontos posztjain – egyebek mellett a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnökhelyetteseként, a szaktárca és a Miniszterelnökség helyettes államtitkáraként – vett részt a hazai fejlesztéspolitika alakításában, január elsejétől érvényes megbízatásáig pedig az Építési és Közlekedési Minisztérium miniszteri biztosaként, illetve a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. igazgatóságának elnökeként tevékenykedett.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére