Újabb őrült kihívás terjed a TikTokon: kutyatápot evett az influenszer, csúnya vége lett - videó

• 2023. március 24., péntek •
Követői biztatására próbálta ki a proteingazdag táplálékot, ám végül a mellékhelyiségen kötött ki.
Újabb őrült kihívás terjed a TikTokon: kutyatápot evett az influenszer, csúnya vége lett - videó

A magas fehérjetartalom miatt kipróbálta a kutyakaját egy fitness influenszer. A Tiktokon Henryfit néven megtalálható tartalomgyártó egy alkalmazásban látta, hogy 200 gramm kutyatápban 666 gramm fehérje van - írja a Ripost.

A tiktokker bejelentette: ha a videójára összegyűlik 15 ezer like, akkor kipróbálja a kutyaeledelt. A kedvelések hamar összegyűltek, így bele is kóstolt az általa kiválasztott sült marhás-tavaszi zöldséges-almás ízű száraztápba. A felvételen látható, ahogy a férfi gondosan kiporciózza magának a kutyakaját, majd néhány nagy levegő után marokszámra magába tömi.

A fitnesz influenszernek tetszését feltehetően a táp nem nyerhette el, ugyanis a videó végén látható, ahogy a szájából próbálja kiszedni a maradékot a mosdóban, majd ezt mondta, hogy „egyáltalán nem éri meg”.

@henry.fit Replying to @kenton916 ❗️trying the dog food❗️#fyp #fitness #bodybuilding #physique #creatine #gym #dogfood #viral ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

A Heathline egészségügyi szakportál korábban már felhívta a figyelmet arra, hogy a kutyaeledel nem alkalmas emberi fogyasztásra. A lap szerint a kutyatáp „melléktermékek, gabonafélék, szójabab, vitaminok és ásványi anyagok” különböző kombinációiból készül, melyek kifejezetten az ebek napi étrendjéhez szükségesek. A kutyaeledel ráadásul a K-vitamin szintetikus formáját tartalmazza, mely az embereknél májkárosodást okozhat – írja az Independent.

Forrás: ripost.hu
Fotó: Pixabay

közösség

további frisss

lap tetejére