Újabb magyar filmes siker Las Vegasban

• 2024. február 21., szerda •
Úgy látszik, a szerencsejáték fővárosában a magyarok is szerencsések. Több alkotónk munkáját is szobrocskával ismerték el a napokban megrendezett Vegas Movie Awardson, a nevadai Las Vegasban.
Újabb magyar filmes siker Las Vegasban

Nem csak Pozsgai Zsolt nyert díjat a 2024. február 14-én megrendezett Vegas Movie Awardson – több magyar filmes szakember munkáját is elismerték a gálán - írja az Index.

ÖT TRÓFEÁVAL TÉRHETETT HAZA A BESZÉLŐ TRÓFEÁK (HAUNTING TROPHIES) CÍMŰ FILM.

Az alkotást a legjobb film, a legjobb thriller, a legjobb rendező (Illés László), a legjobb színész (Balogh János) és a legjobb filmzene (Grósz Arthur) kategóriákban díjazták.

Egy fiatalember az erdő mélyén kirándulva egy durván megcsonkított női holttestet talál. A felfedezéstől megdöbbenve rájön, hogy nincs egyedül a helyszínen. A gyilkos vadászni kezd rá, hogy megvédje a személyazonosságát

– írják a Beszélő trófeák ajánlójában.

„Szívből köszönjük hihetetlen csapatunknak, akiknek szenvedélye és elkötelezettsége életre hívta ezt az eredményt. A tehetséges színészektől kezdve a szorgalmas stábunkig és az odaadó támogatóinkig, a siker mindannyiuké!” – köszönte meg Illés a Facebookon.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére