Újabb döbbenetes fordulat a Mexikóban talált földönkívüli holttestek ügyében

• 2023. szeptember 20., szerda •
Nem találtak az orvosok bizonyítékot arra, hogy a múlt héten Mexikóban bemutatott állítólagos földönkívüli maradványok hamisítványok lennének.
Újabb döbbenetes fordulat a Mexikóban talált földönkívüli holttestek ügyében

A mexikói Noor Klinikán dolgozó orvosok több vizsgálatot is elvégeztek a testeken, de nem találtak bizonyítékot a koponyák összeszerelésére vagy manipulálására – írja a New York Post.

A vizsgálatokat az orvosok a Youtube-on közvetítették - írja az Origó.

José Zalce Benitez, a mexikói haditengerészet titkárságán működő Egészségtudományi Kutatóintézet igazgatója elmondta, hogy a vizsgálatok bebizonyították, hogy

AZ ÁLLÍTÓLAGOS IDEGEN LÉNYEK TELJES CSONTVÁZAK, ÉS NEM EMBERI KÉZ ALKOTTA ŐKET.

A képalkotó vizsgálatok valóban kimutattak tojásszerű képződményeket az egyik lény hasában.

A tudományos közösséget azonban ezek a vizsgálatok sem győzték meg, és mindenképpen mintákat szeretnének kapni a két állítólagos földönkívüliből, hogy egy független kutatócsoport is DNS-elemzést végezzen rajtuk.

A kutatók többsége szerint ha rajtunk kívül létezik is fejlett idegen civilizáció, annak megjelenése aligha lesz emberi.

A nagy port kavaró felfedezés

Ahogyan arról az Origo is beszámolt, szeptember 13-án két földönkívülinek látszó tetemet mutattak be a mexikói kongresszusban. Az esemény fő szervezője Jaime Maussan újságíró, ufókutató volt, aki eskü alatt vallotta, hogy a mumifikálódott testek nem részei a földi evolúciónak, örökítőanyaguk közel egyharmada pedig ismeretlen eredetű.

A testeket 2017-ben tárták fel a perui Cuscóban, és valóban elég szokatlannak tűnnek: bár testalkatuk hasonlít az emberéhez, fejük megnyúlt, kézfejükön pedig mindössze három ujj található.

Maussan szerint bár csontjaik könnyűek, mégis erősek, fogaik nem voltak, és kadmiumból, illetve ozmiumból készült implantátumokat is találtak bennük. A testek nem ufóroncsból, hanem egy bányából kerültek elő, és az ufókutató állítása szerint több ezer évesek lehetnek.

Forrás: origo.hu
Fotó:  ANADOLU AGENCY VIA AFP/2023 ANADOLU AGENCY/DANIEL CARDENAS

TOP

közösség

további frisss

lap tetejére