Új, ötcsillagos szálloda épül Sárváron

• 2021. november 06., szombat •
Egy 83 szobás, prémiumkategóriás hotel építését jelentette be Bencze Zsolt, a szállodát építtető és üzemeltető Unione Sárvár Kft. ügyvezetője és Kondora István polgármester közös sajtótájékoztatón a városházán.
Új, ötcsillagos szálloda épül Sárváron

A Csónakázótó mellett lévő, magántulajdonban álló 3,7 hektáros területen több mint nyolcmilliárd forintból valósul meg a Modero Health Concept Hotel Sárvár.

A beruházást végző, tapasztalt ingatlanfejlesztő vállalkozás fő célkitűzése az értékteremtés és -megőrzés. E szellemben szeretnének a város gyógyhelyének adottságait kihasználva egy holisztikus szemléletű turisztikai koncepciót megvalósítani.

– Sárvár mint kiemelt turisztikai régió, az egyik leglátogatottabb az országban. Régi álmunk, hogy egy új turisztikai elképzelést valósítsunk itt meg. Egyedit és különlegeset kínálva, ennél a szállodánál úgy döntöttünk, hogy az egészségre fókuszálva egy olyan létesítményt hozunk létre Magyarországon, amely ötcsillagos szolgáltatást kínál az egy hétre ide érkező vendégek egészségére figyelve. Olyan egészségügyi szolgáltatásokat vehetnek igénybe egyszerre egy csomagban, amit máshol így nem kaphatnak meg – adott tájékoztatást Bencze Zsolt.

A település régóta várta, hogy ezen a festői szépségű központi városrészen is létrejöjjön egy impozáns turisztikai fejlesztés.

– Úgy fogalmaztam meg magamnak, hogy akkor leszünk igazi fürdőváros, ha lesz legalább négy nagy léptékű szállodánk. Amikor befejeződik ennek a hotelnek az építése, akkor válunk a szó európai értelmében is fürdővárossá – adott hangot örömének Kondora István.

A rendelkezésre álló terület alig tizedét felhasználó beruházás már megkapta az építési engedélyt. Ennek birtokában a 2023 második felére tervezett építkezés befejezéséig az Alkotmány utca felől járnak be a munkaterületre. Addigra szeretnének a Rákóczi utcán a kórház mellett egy impozáns központi bejáratot kialakítani.

Kiemelt képünkön: Kondora István és Bencze Zsolt az új tóparti prémiumkategóriás hotel helyét mutatják a térképen

Forrás: vaol.hu

közösség

további frisss

lap tetejére