Tutto Bene Scarpe - stílus, minőség, kényelem

Szponzorált tartalom • 2018. szeptember 05., szerda •
Szombathelyen is megnyitotta kapuit a Tutto Bene Scarpe cipőbolt, ahol nem csak követik, hanem diktálják is a divatot!
Tutto Bene Scarpe - stílus, minőség, kényelem

 

Hetek óta tartotta lázban a szombathelyieket, különösen azokat, akik szívesen vásárolgatnak a Fő téren, hogy mégis mi lesz a Retro Jeans és a Primo Valerio cipőbolt helyén?! A környéken élők pontosan tudják, hogy ha minőségi lábbelire volt szükségük, akkor ide jöhettek, de mi lesz most? Jó hírünk van! Ez ezután sem lesz másként! Sőt, elhoztak nekünk valamit, amire mindig is vágytunk: trendi, minőségi, kényelmes lábbeliket, amik nem jönnek szembe minden utcasarkon!

Hábetler Zoltán már több mint 20 éve foglalkozik cipőkkel, és 5 évvel ezelőtt üzlettársával, Várbíró Gáborral megalkották saját márkájukat Tutto Bene Scarpe néven. Az aktuális trendeket mindig követő, de mégis egyedi lábbelik nem csak szépek, de kényelmesek is, erről a győri, keszthelyi, balatonfüredi, hévízi üzleteikbe betérő vásárlók már megbizonyosodhattak, és most előttünk is itt a lehetőség! A tulajdonosok elárulták azt is, hogy a trendi megjelenés mellett a minőség is elsődleges szempont, ezért a Tutto Bene cipőket Európában gyártják, kizárólag bőrrel dolgoznak és kényelmi betétekkel teszik benne pehely könnyűvé a járást.

A Fő tér 44. szám alatti egykori Primo Valerio üzlet teljesen új atmoszférát kapott, és lényegesen kibővült, hiszen 150 négyzetméteres lett. Belépve azt érezzük, hogy egy metropolisz legmenőbb shopjában válogatunk. A luxuskategóriás világmárkákat idéző látvány tárul elénk, ahogy a shop-in-shop rendszerben felsorakoznak a már jól ismert és kedvelt márkák, amelyeket minden szombathelyi, oly nagy szeretettel vásárolt meg itt. Külön helye van a Vagabond cipőknek, és elsősorban az urak legnagyobb örömére az üzlet kibővítésével lényegesen nagyobb választékot tudnak felvonultatni a Bugatti lábbelikből is.

De nincs cipő, hozzá illő kiegészítők nélkül. Erről a Katie Loxton London kollekció gondoskodik, amely hazánkban is csak néhány helyen elérhető. A pezsgő, rosegold, ezüst és megannyi szikrázó színben pompázó letisztult formájú borítéktáskák, neszeszerek minden nőt elvarázsolnak, de ami az abszolút kedvencünk volt ezek közül, azok az elegáns, mégis különleges jegyzetfüzetek (de ez talán megbocsátható egy újságírónak) és a legegyszerűbb cipőt is feldobó szexi bokazoknik. Erre mondják talán, hogy az a kis plusz, amitől nem felejtenek el soha.

Amit pedig szintén jó lesz észben tartani, az a www.divatcipo.hu, ahol akár este, munka után is kedvünkre válogathatunk a teljes árukészletben, kérhetjük szállítással vagy villámgyorsan átvehetjük személyesen az ebédszünetben, esetleg egy séta alkalmával, amikor a párunk is megdícsér majd minket, hogy milyen célirányosak voltunk...

Mindenkit megnyugtathatunk, hogy azért nem maradunk Primo Valerio nélkül sem, hiszen a Fő tér 27. szám alatti üzlet továbbra is a legnagyobb szeretettel várja visszatérő vásárlóit, ráadásul az év végéig ott is egy kis megújulásra készülnek a tulajdonosok.

kapcsolódó galéria


közösség

további frisss

lap tetejére