Tudta, hogy az összes önnek küldött üzenetet nem is mutatja a Facebook?

frisss.hu • 2016. április 08., péntek •
Lehet, hogy önnek is vannak olyan üzenetei, amit nem olvasott?
Tudta, hogy az összes önnek küldött üzenetet nem is mutatja a Facebook?

Korábban ha olyan felhasználótól kapott üzenetet, aki nem volt az ismerőse, akkor a Facebook felajánlotta, hogy valamennyi pénzért cserében az üzenet célba ért. Nemrég a Facebook azt a változtatást hozta, hogy az ismeretlen illető egy értesítést kap, ha kapcsolatba akarunk lépni vele. A Guardian szerint azonban még ezzel sem kaphatunk meg minden nekünk küldött üzenetet, van egy mappa, ahol akár fontos üzenetek is lapulhatnak.

Tudni kell, hogy a Facebook amúgy is szűri a leveleket, a spameket akarják ezzel eltüntetni a rendszerből. De ezzel a funkcióval olyan levelek is ott landolhatnak, amik nem oda tartoznak. Ez a rejtett mappa legegyszerűbb módon a facebook.com/messages/other címről érhető el. Vagy ha bekattint az üzenetek fülbe, majd onnan a továbbiak részt lenyitva a „szűrtek” fülre kattintva lehet ezeket elérni.

Hozzá kell tenni, hogy ez a funkció sokszor nem érhető el a telefonról. Ebben az esetben a beállítások menüsoron belül az Emberek gombra kell kattintani, ott az engedélykérések részre, majd a szűrt kérések megmutatása feliratra és kész is.  

közösség

további frisss

lap tetejére