Tévedésből porig rombolták egy nő házát

• 2023. október 24., kedd •
Rémálomszerű élményben volt része egy atlantai nőnek, miután arra tért haza nyaralásából, hogy lerombolták a házát. Mint kiderült, egy bontócég munkásai elnézték a címet.
Tévedésből porig rombolták egy nő házát

Susan Hodgson közölte, vakációzás közben kapta a hívást szomszédjától, hogy épp rombolják az ingatlanját - írja az Index.

Azt kérdezte a szomszédom, hogy felbéreltem-e valakit, hogy lebontsa a házam. Mondtam, hogy nem, amire közölte, hogy pedig van itt valaki, aki lebontotta az egészet

– mondta a nő.

A szomszéd erre odament a munkásokhoz, és közölte velük, hogy a tulajdonos nem adott felhatalmazást a munkálatokra, ezért mutassák meg az engedélyüket. Az egyik munkás erre elővette a papírt, és felkiáltott:

Ó, rossz címen vagyunk!

A férfi és társai ezt követően összepakoltak, és elmentek a helyszínről. A nő elmondta, nemhogy kártérítést, egy bocsánatkérést sem kapott – írta a Fox5atlanta.

„Nehéz elhinni, hogy valaki úgy gondolja, joga van ahhoz, hogy szétszedjen egy házat, majd otthagyja azt szó nélkül. Nem kértek bocsánatot, nem kérdezték meg, hogyan segíthetnek a kár helyreállításában. Nem adtak nekem semmit” – mondta Hodgson.

Az érintett tulajdonos elmondta, habár a házat évek óta nem lakta senki, nagy becsben tartotta azt, ugyanis régóta a családja tulajdonában állt.

„Körülbelül 15 éve be van deszkázva, de rendben tartottuk, rendszeresen levágtuk a füvet az udvaron, és az adókat is fizettük” – jelentette ki a tulaj, aki elmondta, már felvették a kapcsolatot az érintett bontócéggel, amely közölte, dolgoznak a helyzet kivizsgálásán és a kár megtérítésén.

Forrás: index.hu

közösség

további frisss

lap tetejére