Szomorú bejelentést tettek a nemrég agydaganattal műtött Keresztes Ildikó oldalán, gyászolnak a rajongók

origo.hu • 2024. június 10., hétfő •
Néhány héttel ezelőtt szólalt meg súlyos betegségéről Keresztes Ildikó, aki megrázó dolgokat mondott súlyos agydaganatáról. Most közösségi oldalán tették közzé a szomorú hírt.
Szomorú bejelentést tettek a nemrég agydaganattal műtött Keresztes Ildikó oldalán, gyászolnak a rajongók

Egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől Keresztes Ildikó, és kiderült, hogy nagyon súlyos oka volt rá, ugyanis agydaganattal műtötték, de már túl van a nehezén - írja az origo.hu. Azonban nagyon elszomorítja őt, ami az utóbbi időben történt, ugyanis két kollégáját is gyászolja. Először a 41 éves korában, szintén daganat miatt váratlanul meghalt Tompos Kátya miatt borult gyászba Keresztes Ildikó közösségi oldala, most pedig Felkai Miklós szólógitáros halálhíre rázta meg, akit Magyarország egyik legjobb blues-rock gitárosának tartottak.

Mint írtuk, 73 éves korában halt meg Felkai Miklós szólógitáros, a kalapos gitáros, a Lux, az Apostol és a Color zenekarok tagja, a Felkai Blues Brothers alapítója. Már 1969-ben a mai napig létező Luxban játszott, majd 1973-ban megalapította az Új Luxot, 1975-ben pedig az Apostolba is bevették gitárosként. A zenész halála megrázta a hazai zenésztársadalmat, Keresztes Ildikó, aki maga is megjárta a poklot súlyos betegsége miatt, nagyon összetört kollégája halálhíre miatt.

Neeem...drága Miki ez nem lehet... Elfogytak a szavak...mi van már ezzel a világgal?... 

- írta lesújtva közösségi oldalán Keresztes Ildikó, aki nemrég Tompos Kátyáról is megemlékezett.

Drága Ildikó! Szomorúsággal tölt el, amikor azt látom és olvasom hogy elmegy egy nagyszerű zenész kollégád. Béke és Szeretet kísérje Égi útján

 - próbálta vigasztalni egy rajongója az énekesnőt, aki nemrég tért haza arubai nyaralásáról.

Keresztes maga is nemrég árulta el, milyen súlyos beteg volt, és milyen komoly műtéten esett át.

A fülemtől vágtak a hajam tövében a homlokom közepéig, mert találtak az agyamban egy daganatot.

Novemberben derült ki, ám nem akartam róla beszélni, mert találgatásokra adott volna okot, és nekem elsősorban nyugalomra volt szükségem" - magyarázta az énekesnő, aki elmondta, hogy eleinte nem voltak aggasztó tünetei, így nem is gondolta, hogy ilyen nagy a probléma.

Egy nap arra ébredtem, hogy rettenetesen szédülök és hányinger gyötör. Először azt hittem, a front miatt van, vagy a kimerültség okozza, mert tavaly rengeteget dolgoztam.

Ám mivel napokig nem múlt el, a barátnőm bevitt az Uzsoki Kórház sürgősségi osztályára. Befektettek, összevissza vizsgáltak, közben a szédülés elmúlt, valószínűleg egy vírus okozta, és nem találtak semmit. Viszont az utolsó pillanatban csináltak egy agyi CT-t, és felfedeztek egy háromcentis tumort a homlokom mögött" - árulta el korábban Keresztes Ildikó, aki most egy darabig még nem tér vissza a munkába, nem ad koncertet, és kerüli a stresszt. 

Nemrég elutazott Arubára, egy kicsi, alig 180 négyzetkilométeres szigetre a Karib-tengeren. Legújabb bejelentkezésében azt írta, hogy indul haza, de képei alapján sikerült feltöltődnie, és maga mögött hagyni az elmúlt rossz időszakkal járó gondokat.

közösség

további frisss

lap tetejére