"Szombathelynek most női polgármesterre van szüksége"

há • 2024. február 09., péntek •
Mák Dóri is aláírta azt a nyílt levelet, amelyet csütörtökön juttattak el a sajtóhoz szombathelyi civilek. Ebben köztiszteletben álló polgárok arra kérik a Fidesz-KDNP pártszövetséget, jelöljék Lenkai Nórát a polgármesteri posztra. A Divatbemutató Kicsit Másképp Alapítvány kuratóriumának elnöke nem rejti véka alá, hogy mit gondol a nők közéleti szerepléséről.
Szombathelynek most női polgármesterre van szüksége

- Nem emlékszem, hogy valaha indult volna női polgármesterjelölt a szombathelyi választáson, de itt az ideje a változásnak. Nőként, anyaként azt gondolom, hogy egy nő többrétű tud lenni, és ezzel nem állítom, hogy bármiben is kevesebb egy férfi, de más. Egy nő manapság ugyanúgy dolgozik, mellette háztartást vezet, gyereket nevel, és minden tekintetben mélyebbre és messzebbre lát - fogalmazta meg gondolatait a jótékonysági akcióiról is híres Mák Dóri, aki szerint

Szombathelynek most női polgármesterre van szüksége.

- Lenkai Nórát alkalmasnak találom erre a posztra. Tisztelem, amiért már bizonyított vezetőként. Rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott, intelligens és széles látókörű nőnek tartom, szurkolok neki - mondta.

közösség

további frisss

lap tetejére