Szombathelyi Fidesz - Sajtóközlemény

• 2024. február 28., szerda •
A Fidesz Szombathelyi Szervezete sajtóközleményt juttatott el szerkesztőségünkhöz.
Szombathelyi Fidesz - Sajtóközlemény

Kapóra jött egy országos ügy, Gyurcsány Ferenc kiadta a parancsot, és a szocialista Nemény András a baloldali városvezetéssel együtt rögtön sutba dobja a sokat hangoztatott "elveit": eddig azt hangsúlyozta, hogy nem akarnak országos politikával foglalkozni, most papagáj-kommandóként szajkózzák a DK kommunikációs paneljeit, hazugságait.

Tény az, hogy több mint 500 pedofilt hagyott szabadlábon a baloldali büntetőpolitika, ugyanis a Gyurcsány-kormány utolsó évében mindössze 81 ember ült börtönben pedofília miatt, ma ez a szám 663.

Tény az, hogy az EU legszigorúbb Büntető törvénykönyve a magyar, a pedofilokkal szemben zéró toleranciát alkalmazunk.
Ahelyett, hogy a valós problémákkal foglalkozna, a baloldali városvezetés elvtelenül beállt Gyurcsány és a jogerősen szabadságvesztésre ítélt Czeglédy mögé. Elfelejtik - és azt gondolják, talán a saját választóik sem számoltatják el ezzel az ellentmondással -, hogy 2021-ben a pedofilellenes gyermekvédelmi törvény egyetlen szigorítását sem fogadta el a baloldal, sőt Brüsszelbe jártak feljelenteni a kormányt. Milyen vastag bőr van az arcukon?

Teljesen világos, hogy a kormány be fog zárni minden kiskaput, a pedofiloknak nincs kegyelem. Egyértelmű, határozott intézkedések történtek.

Emlékezzünk azonban: a baloldal nevezte ki a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját, aki ezután 20 évig élvezte a bizalmukat. Tarlós István fideszes főpolgármester volt az, aki kezdeményezte a kitüntetések visszavonását, és tény, hogy a jobboldal kormányzása alatt ítélték a pedofil igazgatót börtönbüntetésre. Erről miért hallgat a baloldal?

A józan ész és az erkölcsi normák azt diktálják, hogy annak kell lemondania, akit jogerősen szabadságvesztésre ítéltek a baloldali kormányzás alatt, és aki ellen jelenleg is egy 6 milliárdos ügyben folyik büntetőeljárás. Erről miért hallgat Nemény András? Felszólítjuk a szombathelyi polgármestert, hogy határolódjon el Gyurcsány ügyvédjétől, Czeglédy Csabától!

A jobboldalon, ha hibáznak, az következményekkel jár. Gyurcsány egy országnak hazudott, szemeket lövetett ki, és nem távozott a közéletből. Felszólítjuk Nemény Andrást, határolódjon el Gyurcsánytól!

közösség

további frisss

lap tetejére