SZKKA: Újabb fölényes siker

hv • 2024. február 19., hétfő •
Ahogyan az előzetesen várható volt, fölényes győzelemmel folytatta menetelését az SZKKA az NB I/B-s bajnoki pontvadászatban. Az újonc Szigetszentmiklós sem tudta megnehezíteni a hazaiak dolgát.
SZKKA: Újabb fölényes siker

18/18. Ez a szenzációs szezonbeli mérlege az SZKKA gárdájának. Szombaton a bajnokságot kiválóan indító, ám mostanában rossz formát mutató Pest vármegyeiek voltak a vendégek. Bár a Szigetszentmiklós kezdte lendületesebben az összecsapást, Vida Gergő lányai gyorsan rendezték soraikat. Egyszerűen átvették a mérkőzés irányítását, s így a 12. percben már négy gól volt az előnyük (7:3). A vendégek mestere időt is kért, de ez sem változtatott a játék képén. Nagyon sok labdát tudtak szerezni Pődör Rebekáék, ráadásul kiváló volt a kapusteljesítmény is. A labdaszerzésekből pedig jöttek is a könnyű gólok. Miután teljes mértékben uralta az SZKKA a meccset, a pihenőre 17:11-es állással vonulhattak a csapatok.

A második játékrész elején Kazai Anitáék igyekeztek a meccset végérvényesen lezárni. A félidő után alig öt perccel, Kulcsár Dorottya üres kapus találatával már kilencgólosra duzzadt az előny, s ezzel a lényegi kérdések eldőltek (22:13). Szerencsére a lányok persze a meccs utolsó harmadára sem dőltek hátra. A vendégek próbáltak szépíteni az eredményen, de mindhiába. Végül tízgólos, 35:25-ös győzelemmel folytatta az SZKKA a bajnoki menetelését. Így pedig továbbra is magabiztosan, hat ponttal vezetik a tabellát.

NB I/B 18. forduló
Haladás Sportkomplexum, 400 néző
Szombathelyi KKA – Szigetszentmiklós NKSE 35:25 (17:11)

Játékvezetők: Hornyik - Zörgő
Kiállítások: 2 illetve 4 perc
Hétméteresek: 26 illetve 5/6

SZKKA: Christe – Kazai 2, Pődör B. 3, Szeberényi 2, Szmolek, Kulcsár 2, Pálffy 5. Csere: Csatlós (K), Pődör R. 8, Balogh P. 6, Böhm 3, Varga N. 3, Horváth A. 1, Pankotai, Gönczöl, Hornyák. Vezetőedző: Vida Gergő
Szigetszentmiklós NKSE legjobb gólszerzői: Husti H. 6, Varga P. 5.

közösség

további frisss

lap tetejére