SZKKA: Kitűnő játék, újabb magabiztos siker

hv • 2024. április 15., hétfő •
Újabb sima győzelemmel tett újabb lépést a bajnoki cím felé az SZKKA kézilabdagárdája. A kórházba került Vida Gergő vezetőedzőt helyettesítő Pődör Zoltán klubelnök szép sikerrel ugrott be.
SZKKA: Kitűnő játék, újabb magabiztos siker

Szombat este a Haladás Sportkomplexumban a Komárom VSE együttese volt a vendég. A tabella 5. helyén álló Duna-partiak veszélyes ellenfélnek tűntek, de a meccs végül is tükörsima lett. A bajnokságot hibátlan mérleggel vezető SZKKA az első percektől kezdve kőkemény védekezéssel nyitott, így nem meglepő, hogy már a 10. percben, 5:2-es állásnál időt kellett kérnie a vendégek mesterének. A folytatásban pedig tovább nőtt a különbség, a szünetre 10 gólos előnnyel (17:7) vonulhattak Pődör Rebekáék.

A pihenőt követően sem változott a játék képe, a komáromiak csak öt perc elteltével tudtak ismét betalálni, miközben három SZKKA-gól is esett. A második játékrészt rengeteg labdaszerzés, gyors ellentámadások és látványos gólok jellemezték. A szezon 24. bajnoki meccsét fölényesen, 32:18-ra nyerték meg a lányok. Folytatódott tehát a fantasztikus menetelés, újabb lépést tettek a veretlen bajnoki cím és az NB I.-es feljutás felé.  Ha minden a tervek szerint halad, akkor két hét múlva hazai pályán – a lelkes szurkolótáborral együtt - lehet a feljutást ünnepelni. Reméljük, hogy a kórházban fekvő mester - akinek innen is jobbulást kívánunk – felgyógyulásását is gyorsítja ez a szép siker.

NB I/B 24. forduló

Haladás Sportkomplexum, 400 néző
Szombathelyi KKA – Komárom VSE 32:18 (17:7)


Játékvezetők: Konkoly Á.- Oláh B.
Kiállítások: 6 illetve 4 perc
Hétméteresek: 1/1 illetve 5/8

SZKKA: Csatlós – Kazai 2, Pődör B. 3, Szmolek 5, Pődör R. 5, Kulcsár 5, Pálffy 3 Csere: Szeberényi 1, Varga N. 6, Balogh P. 2, Böhm, Hornyák, Török, Christe, Horváth A., Gönczöl Vezetőedző: Pődör Zoltán

 A Komáromi VSE legeredményesebb játékosai: Balogh B. 10

közösség

további frisss

lap tetejére