Szívszorító hírt közölt Reviczky Gábor

• 2024. február 13., kedd •
A színész azt nyilatkozta, már nem tudna végigcsinálni egy próbafolyamatot.
Szívszorító hírt közölt Reviczky Gábor

Több mint egy év után újra játszották a Pesti Színházban a Képzelt beteget, Reviczky Gábor főszereplésével - olvasható a Mandineren. Az előadás hangos sikert aratott. A színész azután tért vissza a főszerepbe, hogy tavaly levették a műsorról a darabot – Reviczky ugyanis rákkal küzdött, még 2022-ben diagnosztizálták. „Büszkén mondhatom, hogy óriási siker volt. Nagyon komoly, intellektuális közönség volt, akik komolyan vették a darab humorát” – fogalmazott a Borsnak Reviczky Gábor.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész azonban azt is elárulta:

Nem készülök már új darabra, nem vágyom rá! Nem tudnék végig csinálni egy egész próbafolyamatot, nem leszek már olyan, mint a betegségem előtt és én ezt elfogadtam”.

Hozzátette, az eddigi szerepeit viszi tovább, a Képzelt beteg mellett a Dzsungel könyvében is láthatják még a nézők. „De a biztonság kedvéért már kettős szereposztásban visszük. Van sok munkám, film, szinkron, egyébként abból is vettem vissza. De szerencsére jól vagyok! Rájöttem, hogy nem szabad ezt komolyan venni, nem szabad rá se gondolni” – mondta el Reviczky Gábor.

Nyitókép: Mandiner / Ficsor Márton
Forrás: mandiner.hu

közösség

további frisss

lap tetejére