Színészből tésztásember: Endrődy Krisztián beállt a pult mögé, és ragut főz

• 2023. december 03., vasárnap •
Ki ne akarna szombathelyiként egy olyan helyen ebédelni a fővárosban, ahol a Weöres Sándor Színház alapító színésze a tésztásember!
Színészből tésztásember: Endrődy Krisztián beállt a pult mögé, és ragut főz

Négyféle olasz tészta, amit átlagosan 5 perc alatt kapunk meg – one-man show tésztával a BudaPastában, a Mechwart ligettől 2 percre.

Endrődy Krisztián a szombathelyi színházból, illetve különböző tévés produkciókból lehet ismerős, mostanában azonban az Erőd utca egyik üzletében találjuk, mégpedig a pult mögött. Krisztián nem hagyta el a színpadot, csupán valami újdonságra vágyott, és mivel a színészet mellett a vendéglátásban is van tapasztalata, úgy döntött, kipróbálja magát tésztásemberként.

Mindenképpen olyan vendéglátóhelyet képzelt el, ahol one-man show-ban készülhet a termék, a tészta pedig abszolút alkalmas erre. Ráadásul, mint mondja, nagyon lehet pörgetni, és extra frisset lehet belőle kínálni. Krisztián nyitás előtt, frissen készíti el az aznapi 2-3 fajta tésztaalapot, és a rájuk való ragukat is, így amikor a vendég rendel, tulajdonképpen csak a tésztát kell kifőzni és összemelegíteni a raguval.

Hogy mik a kedvencek, hogy áll össze az étlap és más érdekességek a welovebudapest.com oldalon az eredeti cikkben olvasható.

közösség

további frisss

lap tetejére