Szánjon rá több órát, ha most váltana parkolóbérletet

• 2018. január 04., csütörtök •
Január 31-ig érvényesek a tavalyi bérletek, neten is intézheti, ha már regisztrált.
Szánjon rá több órát, ha most váltana parkolóbérletet

A 2017-es évre szóló szombathelyi parkolóbérletek 2018. január 31-ig érvényesek. A lejárati idő meghatározásánál fontos szempont volt, hogy az új bérlet kiváltására elegendő idő álljon az ügyfelek rendelkezésére, elkerülve azt, hogy néhány napra koncentrálódjon a bérletek megvásárlása - olvasható a SZOVA Zrt. tájékoztatójában.

A legtöbben mégis január első napjaiban intézik ezt, ami megnöveli az ügyfélszolgálat forgalmát ebben az időszakban. Az adminisztráció is hosszabb most, a 2017. december 1-jén bevezetett új parkolási rendszerbe ugyanis az ügyfelek korábban rögzített adatait újra fel kell vinni. A zökkenőmentes ügyintézés biztosítása érdekében megduplázták az ügyfélszolgálatos munkatársak számát, de így is folyamatosan hosszú sorok kígyóznak az irodában és előfordul, hogy az ügyfelek kiszolgálása miatt nem tudnak reagálni a beérkező telefonhívásokra sem.

Ezért kérik, hogy a megszokott 94/339-889-es telefonszám helyett a mostani, leterhelt időszakban hívják a 94/501-966-os telefonszámot! Ezenkívül a rendszerbe már regisztrált ügyfelek a www.szova.hu parkolási ügyfélkapuján keresztül intézhetik a bérletvásárlást, vagy a pótdíjak befizetését, elkerülve ezzel a sorban állást.

közösség

további frisss

lap tetejére