Szabadon álló kádat minden otthonba!

szponzorált tartalom (x) • 2024. február 26., hétfő •
Ez így elsőre meglepő felhívás lehet, hisz mégis mi a baj a hagyományos kádakkal? Miben jobb egy szabadon álló változat, mint a jól megszokott? Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy a hagyományos kádak rosszak lennének, de ma már olyan alternatívák is elérhetőek a piacon, amelyekkel teljesen más élmény lesz az egész fürdés.
Szabadon álló kádat minden otthonba!

Minden fürdőszobába megtalálhatjuk az ideális kialakítást

A kád az egyik legfontosabb berendezés minden otthonban. A kialakítása, mérete, formája és megjelenése meghatározza az egész fürdőszoba és higiéniai “munkálatok” hangulatát, élményét. Ezért is fontos, hogy nagy hangsúlyt fektessünk a kiválasztás során arra, hogy átgondoljuk, melyik típus lesz az, amit hosszú éveken keresztül fogunk majd használni minden egyes nap. A STUXI szabadon álló kád kínálatában olyan termékeket találhatunk, amelyek segítségével egy teljesen új szintre emelhetjük a fürdést, relaxálást.

Már ránézésre is a luxus, az elegancia és a stílus fog eszünkbe jutni egy ilyen eszköz esetében. A fehér szín mellett feketében is elérhető, ami már önmagában egy teljesen új köntöst ad az egész kádnak és vele a fürdőszobának is. Az igazi különlegességet azonban nem ez adja, hanem az, hogy szabadon áll. Nincs szükség arra, hogy a falhoz rögzítsük, akár a fürdőszoba, az adott helyiség közepén is elhelyezhetjük. Ennek számtalan előnye van, például az, hogy bármilyen irányból beszállhatunk a kádba.

A takarítás, tisztítás is sokkal egyszerűbb, nem lesz olyan terület a fürdőszobában, amihez ne férnénk hozzá. Esztétikusabbak, mint a hagyományos kádak, luxushatást és igazi kényelmet hoznak magukkal. A szabadon álló változatban az egész fürdés egy teljesen más élmény lesz, sokkal könnyebb lesz pihenni, lazítani és relaxálni.

A minőség miatt nem kell aggódni

Fényes karcálló bevonattal vannak ellátva, így hosszú távon, több év után is tökéletes lesz a megjelenése, minőségét megőrzi, olyan lesz, mintha még mindig új lenne. A lefolyó a szabadon álló kádak esetében tartozék, de a csaptelepet külön kell beszerezni. A stabilitás miatt sem kell aggódni, mivel szintezőlábakkal van felszerelve. 150, 160 és 170 cm hosszú változat is elérhető, így mindenki kényelmesen tisztálkodhat benne. Ovális és kör forma mellett négyszög is megtalálható, minden fürdőszobastílushoz megtalálhatjuk az igazit.

Van egyáltalán hátránya?

Egyedül egy tényezőt lehet kiemelni a szabadon álló kádak esetében. Ez pedig nem más, mint az, hogy kisebb fürdőszobákba vagy nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem lehet őket beépíteni. Szerencsére már léteznek kisebb, praktikusabb változatok is, amelyeket mindenképpen érdemes megvizsgálni. Az egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen irányból, kényelmesen be és ki lehet szállni, egy kisebb helyiségben ez nem feltétlenül fog teljesülni. Ha ez számunkra nem feltétlenül probléma, akkor nyugodtan választhatjuk ezt a kialakítást. Nagyobb fürdőszobák esetében pedig kifejezetten érdemes szabadon álló kádat használni.

közösség

további frisss

lap tetejére