Segítő kezet nyújt a SZÉP-kártyás év végi hajrában a SPAR

• 2023. december 19., kedd •
Néhány nap maradt, hogy a SZÉP-kártyával hideg és meleg élelmiszert egyaránt vásároljunk. Ezúttal a SPAR is csatlakozott a K&H digitális SZÉP-kártya-elfogadóhelyekhez, így több mint 6000 helyen lehet érintésmentesen használni a juttatást.
Segítő kezet nyújt a SZÉP-kártyás év végi hajrában a SPAR

December 31-én az óévnek és a SZÉP-kártyás élelmiszer-vásárlásnak is búcsút mondhatunk, addig azonban érdemes felhasználni a rendelkezésre álló keretet, akár digitális formában is - írja a Világgazdaság.

A K&H a SZÉP-kártya-szolgáltatók közül elsőként tette elérhetővé novembertől, hogy a juttatást digitálisan, azaz érintésmentes terminálnál és okoseszközös fizetésnél is használni lehessen. 

A cég hiper- és szupermarketjeiben mindenhol elérhető ez a szolgáltatás

Az innovatív szolgáltatást azok a K&H SZÉP-kártya-birtokosok és egyben K&H bankszámlával rendelkező ügyfelek tudják használni, akiknek a telefonjuk NFC funkcióval és iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkezik, illetve Apple Watch okosórájuk van.

Az olyan, ma már klasszikusnak számító fizetési eszköznél is, mint a SZÉP-kártya, kiemelten kezeljük a digitalizációs és innovációs fejlesztéseket. Ez stratégiai döntés, hiszen a digitális fizetés mellett a SZÉP-kártya aktuális egyenlege a K&H mobilbankban is nyomon követhető

– mondta el Árva András, a K&H lakossági szegmensért felelős marketing- és értékesítés támogatás vezetője.

A digitális fizetés újabb mérföldkövéhez most a SPAR üzletlánc is csatlakozott: a vállalat hipermarketjeiben és szupermarketjeiben mindenhol elérhető ez a szolgáltatás, amellyel hideg és meleg élelmiszert egyaránt, azt követően pedig a csak a meleg készételeket vásárolhatjuk meg a digitális SZÉP-kártyával.

A mostani lépésnek köszönhetően több mint 41 ezer K&H SZÉP-kártya elfogadóhely közül több mint 6000 esetében a digitális fizetésre is lehetőség van, de természetesen a juttatás továbbra is felhasználható hagyományos plasztikkártyával is. A K&H teljes hálózata várhatóan 2024 közepére lesz alkalmas a digitális SZÉP-kártya elfogadására.

Fotó: SPAR, Shutterstock
 

közösség

további frisss

lap tetejére